Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Novigrad, Hrvaška

JESEN! Oddih s polpenzionom v Aminess Laguna hotelu 3* ob morju v Novigradu!

tudi za krompirjeve počitnice!

Hotel ob borovem gozdičku le nekaj korakov od morja. Do starega mestnega jedra Novigrad pa vas loči samo 10 minut sprehoda ob obali. Hotel je prijazen kužkom.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah v Aminess Maravea kampu 4* z bazeni!

V kampu vas čaka kompleks bazenov Loop, plimno kopališče z morsko vodo ob morju, otroške igralnice in raznolika animacija tako za otroke kot tudi odrasle. S sprehajalno potjo je kamp povezan s centrom Novigrada

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Njivice, otok Krk, Hrvaška

JESEN! Veya hotel 3* s polpenzionom in vključeno pijačo ob večerji v Njivicah!

Zgodovinski hotel tik ob morju in v bližini letališča ter Krškega mosta z veličastnim pogledom na celoten Kvarner. Vključena uporaba otroške igralnice, animacijski program za otroke

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Novigrad, Hrvaška

JESEN! Oddih s polpenzionom v Aminess hotelu Maestral 4* z bazenom v Novigradu!

tudi za krompirjeve počitnice!

Hotel s tradicijo istrske gostoljubnosti, ki ga do starega mestnega jedra Novigrad loči samo 10 minut sprehoda ob obali.

.SUPER CENA za počitnice za 2 osebi v Veya hotelu by Aminess 3* v Njivicah na otoku Krk: 1x nočitev s polpenzionom v standard sobi + gratis 1 otrok do 6,99. leta + uporaba otroškega zunanjega bazena s toboganom + uporaba otrok do o,troške igralnice + vključena pijača ob večerji!

Zgodovinski hotel tik ob morju in v bližini letališča ter Krškega mosta z veličastnim pogledom na celoten Kvarner. Vključena uporaba otroške igralnice, animacijski program za otroke in kopanje v otroških bazenih.

Veya hotel by Aminess 3* Njivice
Veya hotel by Aminess 3* Njivice
Veya hotel by Aminess 3* Njivice
Veya hotel by Aminess 3* Njivice
Veya hotel by Aminess 3* Njivice
od 80,40€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Prvotna zgradba tega zgodovinskega hotela je bila zgrajena davnega leta 1922, zaradi edinstvenega položaja tik ob morju in v bližini letališča ter Krškega mosta pa je Veya Hotel by Aminess že vrsto let kraj, kamor se gosti radi vračajo. Morda zato, ker se tu počutijo kot na ladji, ki se je zasidrala tik ob obalni sprehajalni poti. Ali pa zaradi veličastnega pogleda na morje in celoten Kvarner, ki jih pričaka vsako jutro, ko odprejo okna. Hotel obsega 224 prostranih sob, otroško igrišče, slaščičarno in prodajalno spominkov.

Standard soba obsega zakonsko posteljo, možnost dodatnega ležišča za eno osebo, kopalnico s tušem ali banjo, sušilnik za lase, SAT TV, mini bar, klimatsko napravo in Wi-Fi.

V pritličju hotela ob mestni promenadi je restavracija hotela Veya by Aminess, kjer vas bodo pričakale raznolike jedi in pijače z nepopisno lepim pogledom na morje. Z doplačilom je na voljo tudi picerija Bukaleta in Lobby bar.

Otroški bazen s toboganom boste našli v bližnjem Aminess Atea Camping Resortu (Central Park).

Ljubka plaža pod hotelom Veya by Aminess je tako blizu, da lahko v morje zakorakate že s terase restavracije. Malo naprej se majhne prodnate plaže menjavajo s skalnatimi predeli v senci dišečih dreves. Ob plaži so kabine za preoblačenje, tuši, reševalec, bari, z doplačilom si lahko izposodite tudi ležalnike in senčnike.

Z doplačilom so na voljo 3 peščena teniška igrišča 100 m od hotela, mini golf, namizni tenis, bilijard, badminton, konjeniški center (1 km od hotela), travnate površine za vadbo joge in kar 300 km označenih pohodnih in kolesarskih poti po vsem otoku. Izposodite si lahko tudi kolesa, e-kolesa, supe, čolne, pedaline, kajake, supe in jet-skije, se preizkusite v vožnji z banano, tubami in padalom ali šoli potapljanja.

V Miramì mini klubu hotela Veya by Aminess so za otroke pripravili zares izvirne delavnice, da bodo uživali prav v vsakem počitniškem trenutku v Njivicah. V družbi veselih animatorjev bodo izdelovali spominke, naredili planetarij iz plastelina ali zgradili hiško za ptice. Uživali bodo v številnih igrah in zabavi, spoznali veliko prijateljev iz vsega sveta, domov pa bodo odnesli tudi nova znanja. Animacijski program za odrasle vključuje vsakodnevne programe jutranje gimnastike, joge, pilatesa in vadbe v naravi. Ljubitelje hitrega tempa vabimo na tabato in power walking, če pa imate rajši glasbo in ritem, se preskusite v plesni aerobiki ali pridružite plesni šoli.