Poletne počitnice za do 6 oseb v kampu Stella Maris 4* v Umagu: 1x nočitev v superior 4+2 mobilni hiški + posteljnina in brisače + uporaba zunanjega kompleksa bazenov + uporaba 2 zunanjih bazenov z morsko vodo + ležalniki in senčniki na bazenu + hišni ljubljenčki so dobrodošli!

Mobilne hišice kampa Stella Maris nudijo vso udobnost modernega kampiranja in so v bližini prodnate in peščene plaže. Na voljo tudi kompleks bazenov, uporaba igrišča za odbojko na mivki in ostalih večnamenskih igrišč.

Mobilne hiške v kampu Stella Maris 4* v Umagu
Mobilne hiške v kampu Stella Maris 4* v Umagu
Mobilne hiške v kampu Stella Maris 4* v Umagu
Mobilne hiške v kampu Stella Maris 4* v Umagu
od 73,70€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,37€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 40 € za končno čiščenje.
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/prvi avto/dan za parkirišče; 16 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz kampa. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za do 6 oseb v kampu Stella Maris 4* v Umagu: 1x nočitev v superior mobilni hiški (maksimalna kapaciteta: 4 odrasle osebe in 2 otroka do 11,99 let) + posteljnina in brisače + uporaba zunanjega kompleksa bazenov (sladkovodni bazeni za odrasle, otroke in dojenčke) + uporaba 2 zunanjih bazenov z morsko vodo, eden izmed njih otroški, in vodnega igrišča za otroke v Stella Maris Resortu + ležalniki in senčniki na bazenu (glede na razpoložljivost) + uporaba igrišča za odbojko na mivki + uporaba namiznega tenisa in večnamenskih igrišč (nogomet, rokomet, košarka, odbojka) v Stella Maris Resortu + uporaba vode in elektrike + animacija za otroke in odrasle (20.5.-6.9.2024) + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Če bi radi bili v središču dogajanja, ki obsega vse od teniškega turnirja ATP do nešteto priložnosti za zabavo in dejavnosti, je kamp Stella Maris v Umagu najboljši kamp za vas. Nahaja se v borovem gozdu, bsega 149 mobilnih hišic in je bil preurejen leta 2018. V kampu najdete a la carte restavracijo in lounge bar, v Stella Maris Resortu pa so vam na voljo samopostrežne restavracije z možnostjo polpenziona, restavracije a la carte, picerija, različni fast foodi, kavarne, beach bari in snack bar. Na voljo so tudi supermarket, pekarna, prodaja sadja in zelenjave, otroško igrišče, masaže. 

Superior mobilne hiške so velike 32 do 34 m2 in imajo dve spalnici (ena z zakonsko, druga z dvema ločenima posteljama), dnevna soba z raztegljivim kavčem, popolnoma opremljena kuhinja, dve kopalnici s tuš kabino in pokrita terasa z mizo, stoli in ležalniki. V vseh hišicah so mikrovalovna pečica, hladilnik, pomivalni stroj, sušilnik za lase, klimatska naprava, SAT TV, sef in Wi-Fi internet. 

V kampu je gostom na voljo velik zunanji sladkovodni kompleks bazenov - bazen za odrasle, bazen za otroke in dojenčke ter terasa za sončenje. V Stella Maris Resortu sta na voljo tudi 2 zunanja bazena z morsko vodo, eden izmed njih otroški, in vodno igrišče za otroke. 

V bližini kampa so naslednje plaže: prodnata plaža Laguna, peščena plaža Pinia in plaža za hišne ljubljenčke v bližini plaže Pinia. Ob plaži so na voljo prhe, restavacije in bari ter z doplačilom ležalniki in senčniki. 

Z doplačilom je na voljo adrenalinski park v kampu, v Stella Maris Resortu pa še teniški center s 13 glinenimi in 1 betonskim igriščem za tenis, šola tenisa in 3 dodatna teniška igrišča v bližini, osrednji stadion za profesionalne teniške tekme, vodni športi (jadranje na deski, jadranje na deski, banana čoln, pedalin, kanu in veslaški čoln za najem, vodni skuter, smučanje na vodi), mini golf, konjeniški center, potapljaški center, športna dvorana ter postaja Park & Ride: avtomatiziran sistem za najem mehanskih in električnih koles.

Ekipa Activities & Experience Team skrbi, da kar najlepše preživite svoj čas ter doživite nove in nepozabne izkušnje, o katerih boste pripovedovali vsem, ko se vrnete domov. Otroški programi so na voljo za otroke od starosti 4 do 12 let. Odrasle pa pričaka vodna aerobika, pilates in joga, športni turnirji v odbojki na mivki ter večerni program.

Podrobnosti o ponudniku

Kamp Stella Maris 4* Plava Laguna

Stella Maris 9A
52470 Umag, Istra
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Park Umag 4* z bazeni na plaži!

Večkrat nagrajen kamp, kjer so mobilne hišice obkrožene z mediteranskim zelenjem in imajo veliko teraso. Na voljo je bazenski kompleks z več kot 1.700 m2 vodnih površin, kar ga uvršča med največje v istrskih kampih.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom in pijačo v hotelu Umag 4* s 6 bazeni!

Hotel lociran samo nekaj korakov od plaže v hotelu Umag, kjer so storitve prilagojene kolesarjem, saj so v okolici številne kolesarske poti. Po aktivnostih se sprostite v bazenskem kompleksu ali wellnessu.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

TERMINI 17.5.-21.9.! V Ad Turres Resortu 3* v Crikvenici s polpenzionom plus!

DODATNI POPUST!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih, za mirnejši oddih pa je v bližini velik zunanji bazen in plaža.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Brežice, Slovenija

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Terme Village 5* Terme Čatež!

Odkrijte vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih in 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami. Vključeno končno čiščenje!