Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Mediteran 3* Plava Laguna v Poreču: 1x nočitev s polpenzionom v klasični 2+2 sobi z balkonom + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 4,99. leta gratis + pijača ob večerji + uporaba 2 zunanjih bazenov z ogrevano morsko vodo + igrišče za odbojko!

Hotel je del Plava Resorta v Poreču. Pogled na cedrov in hrastov gozd obdaja smaragdno zeleni zaliv na južni strani.

Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
od 107,70€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,54€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Mediteran 3* Plava Laguna, Poreč
Poglej ponudbo
od 100,40 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke:brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka do 4,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka od 5. do 11,99. leta v postelji s starši z 50% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/avto/dan za parkirišče.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Mediteran 3* Plava Laguna v Poreču: 1x nočitev s polpenzionom v klasični dvoposteljni sobi z balkonom z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 2 otroka do 11,99. leta) + pijača dobrodošlice (27.5.-13.9.2024) + tematska večerja enkrat tedensko (27.5.-13.9.2024) + pijača ob večerji: sok, voda, namizno belo in rdeče vino, točeno pivo  + uporaba 2 zunanjih bazenov z ogrevano morsko vodo, eden izmed njih je otroški + kopalne brisače (s plačilom varščine) + ležalniki in senčniki na bazenu (glede na razpoložljivost) + brezplačna uporaba igrišča za odbojko na mivki + brezplačna shramba za kolesa + animacija za otroke in odrasle (20.5.-6.9.2024) + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Mediteran 3* se nahaja v Plava Resortu pri Poreču in nudi udobne sobe ter storitve s 3 zvezdicami. Pogled na cedrov in hrastov gozd obdaja smaragdno zeleni zaliv na južni strani. Vsega skupaj obsega 332 sob v 4 nadstropjih z dvigalom, tv prostor, otroško igrišče, prostor za zabavne igre, salon za masažo, Aperitiv bar in trgovino s spominki. 

Klasične sobe so velike okoli 20 m2 in se nahajajo v 2. ali 3. nadstropju hotela. Imajo dve enojni postelji in raztegljiv kavč kot pomožno ležišče, kopalnico s tuš kabino in balkon. Vse sobe so klimatizirane in imajo sušilnikom za lase, brezplačen Wi-Fi, SAT TV in telefon z možnostjo direktnih klicev.

Zajtrk in večerja sta na voljo v samopostrežni restavraciji, ob večerji je na voljo tudi pijača: sok, voda, namizno belo in rdeče vino, točeno pivo.

Na voljo sta 2 zunanja bazena z ogrevano morsko vodo, eden izmed njih je otroški bazen. Ob bazenu so glede na razpoložljivost na voljo tudi ležalniki in senčniki. 

Plaža je 100 m oddaljena od hotela in je tlakovana, kamnita in travnata. Ob plaži so prhe, restavracije in bari. Z doplačilom so na voljo tudi ležalniki in senčniki.

Na voljo je uporaba igrišča za odbojko na mivki. Z doplačilom so na voljo tenis, namizni tenis, mini golf, vodna kolesa, kolesa, potapljanje in ski lift Poreč.

Ekipa Activities & Experience Team skrbi, da kar najlepše preživite svoj čas ter doživite nove in nepozabne izkušnje, o katerih boste pripovedovali vsem, ko se vrnete domov. Otroški programi so na voljo za otroke od starosti 4 do 12 let. Odrasle pa pričaka jutranja gimnastika ali vodna aerobika, športni turnirji ter večerni program z živo glasbo.

Poreč je živahno in aktivno turistično središče, v katerem boste zagotovo uživali kot že dolgo ne. Nekaj kilometrov južno od središča mesta se nahaja Plava Resort, kjer se hiter ritem življenja ob obkroženosti z bujnim zelenjem upočasni, glasna glasba utiša in gneča postaja le še spomin. Letovišče je v popolnem skladu z naravo in spada med najlepša v tem delu Jadrana. Plava Resort, ki se ponaša z urejeno okolico in plažami, sprehajalnimi in kolesarskimi potmi, bazeni in sončišči, je prava oaza za dopustovanje ob vsaki priložnosti: od brezskrbnih družinskih dopustov do romantičnega luksuza in elegance za pare ter mladoporočence.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Mediteran 3* Plava Laguna

Ul. Plava laguna 1
52440 Poreč
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom in pijačo v hotelu Umag 4* s 6 bazeni!

Hotel lociran samo nekaj korakov od plaže v hotelu Umag, kjer so storitve prilagojene kolesarjem, saj so v okolici številne kolesarske poti. Po aktivnostih se sprostite v bazenskem kompleksu ali wellnessu.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Sanfior 4* na Rabcu z bazenom!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti. Osvežite se lahko v Splash pool baru ob bazenu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Brežice, Slovenija

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Terme Village 5* Terme Čatež!

Odkrijte vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih in 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami. Vključeno končno čiščenje!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.