Za popolno sprostiev obraza! - 70 % na 60-minutno predavanje preko spleta na temo samomasaže obraza in meditacije!

Naučite se nekaj novega iz udobja vašega doma!

3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,00 €
-70%
Prihranek:
7,00 €
 
 

Predavanje preko spleta
Naučimo se samomasaže obraza in končamo srečanje s kratko meditacijo. Prvi stik s svetom predstavlja naš obraz. Bolje smo videti, bolje se počutimo, bolje in lažje delujemo v svetu. Zaradi ponavljajoče stresa so mišice našega obraza večji del časa napete, kar dodatno poglablja gube. Redkokdaj načrtno mišice obraza sproščamo. Gibe samomasaže za sprostitev mišic obraza bomo spoznali na našem srečanju preko Zooma. Za konec pa se bomo razvajali s kratko meditacijo.

Kdo sem jaz, Katja Škrabar, ki vodim naše srečanje? Zase pravim, da sem navadna ženska, ki sem začela uporabljat zdravo kmečko pamet. Stara sem 48 let, kar pomeni, da je moj obraz že preživel nekaj let in prav zato so se na njem že zarisali znaki, ki se s staranjem pojavijo. Skoraj 19 let sem profesionalno vodila ure aerobike, na katerih sem se začela spraševati - na vsaki naši uri treniramo mišice telesa, kaj pa naš obraz? Nanj smo pozabili. Tako sem v vadbo najprej vključila elemente aerobike obraza, ki sem jih dopolnila s samomasažnimi vajami. Po koncu "kariere" v aerobiki, pa sem začela z bolj nežnimi vajami, ki so primerne mojemu telesu in počutju - med vaje redno vključujem in vodim meditacijo. Dobrodošli, da skupaj preživimo lep večer!

Ponudba je del kategorij: Tečaji in izobraževanja |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 6

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

-74%
Rezerviranih 10

Beljenje zob z ZOOM tehnologijo in odstranitev zobnega kamna

Kuponi so unovčljivi vse do 5. 7. 2021! Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-97%
Rezerviranih 11

Online tečaj angleščine, 12 mesecev

V tej ponudbi lahko izberete tudi 24-mesečni tečaj za 19,90 € ali 36-mesečni tečaj za 28,90 €!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Tečaj je kombinacija teoretičnega dela, ki poteka v spletni učilnici in praktičnega dela, ki se izvaja v klasični učilnici. Edinstven program in zagotovljena kvaliteta!

-95%
Rezerviranih 3
NOVO

Vgradnja in predelava avtomobila za vožnjo na plin

Takoj plačate vrednost kupona 1nadan.si, 46,90 €. Razliko 600 € (za Versus PRO) do polne cene (1500 €) plačate direktno ponudniku! Možna tudi druga doplačila za različne tipe avtoplinskih sistemov!

-97%
Rezerviranih 8

Online tečaj angleščine, 6 mesecev

Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije jezikovnih tečajev, preverite med dodatnimi možnostmi!