Naučite se osnov snemanja kratkega flima! - 83 % na spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom: osnove filmske produkcije + pisanje scenarija + kadriranje, izdelava snemalne knjige in moodboarda + snemanje s telefonom ali fotoaparatom + montaža v Adobe Premier Pro!

Spletni tečaj, ki preko individualnega dela in nalog, mlade popelje od ustvarjanja enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi spletni tečaj programa Adobe After Effect za 59€!

Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
59,00€
Kupi kupon
Vrednost:
364,00 €
-83%
Prihranek:
305,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,30€ na eDenarnico
3
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-83%
Spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom
Poglej ponudbo
59,00 €
Vrednost: 364,00€
Prihranek: 305,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo (priporočene starosti od 13 do 17 let).
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 10. do 1. 12. 2020 
  • Obvezna predhodna prijava preko e-maila: jure.kreft@fixmedia.si ali na telefon: 041 505 193.
  • Termini tečaja: vsak prvi ponedeljek v mesecu (obsega 5 terminov). Izvedba tečaja je zagotovoljena ob minimalno 1 prijavi.
  • Potrebovali boste program Adobe Premiere Pro, ki je na voljo kot 7-dnevna brezplačna preizkusna različica na: https://tinyurl.com/rrcpdk2 (v kolikor to ni možno, lahko film zmontirate z aplikacijo na telefonu, a pri tem vam mentor ne more nuditi podpore).
  • Več o vsebini spletnega tečaja na: https://tinyurl.com/wte7o4g
  • Ponudba vsebuje: 1x spletni tečaj videoprodukcije z Juretom Kreftom: osnove filmske produkcije + pisanje scenarija + kadriranje, izdelava snemalne knjige in moodboarda + snemanje s telefonom ali fotoaparatom + montaža v Adobe Premier Pro. Vsak tečajnik prejme gradivo v video in PDF obliki. Tečaj temelji na video predavanjih, ki se kombinirajo z delovnim zvezkom, ki si ga lahko natisnete. Mentor vam bo ob dogovorjenih terminih na voljo tudi za individualne konzultacije. 

Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.

PREDAVATELJ: JURE KREFT
Svojo filmsko pot je začel kot igralec, srednješolska leta je preživel ob režiji, snemanju in montaži svojih kratkih filmov, profesionalno pa se ukvarja s filmsko produkcijo in scenaristiko. Tečaj videoprodukcije, ki pod mentorstvom Jureta Krefta popelje mlade od enostavnih videov za TikTok in Youtube do večjih izzivov. S tečajem dobijo osnovno razumevanje in podlago področja, ki jim omogoči nadalnje ustvarjanje.  

Prek praktičnih nalog boste obravnavali:
- osnove filmske produkcije,
- pisanje scenarija,
- kadriranje, izdelavo snemalne knjige in moodboarda,
- snemanje filma s telefonom ali fotoaparatom,
- montažo v programu Adobe Premiere Pro. 

Tečaj bo potekal v obliki predavanj in individualnih konzultacij. Predavanja bodo podala razlago obravnavane snovi in nalogo, ki jo bodo morali slušatelji izvesti v naslednjem dnevu. Vsako nalogo bo mentor pregledal in tečajnikom omogočil individualen posvet.

Potrebovali boste program Adobe Premiere Pro, ki je na voljo kot 7 dnevna brezplačna preizkusna različica na POVEZAVI (klik). V kolikor to ni možno, lahko film zmontirate z aplikacijo na telefonu, a pri tem vam mentor ne more nuditi podpore.

Priporočena starost tečajnikov: 13-17 let. Prijavite se lahko tudi nekoliko mlajši ali starejši, le imejte v mislih, da bo nivo pouka prilagojen ciljni skupini, vam ali vašemu otroku pa bo morda nekoliko prezahteven ali prelahek.

Predznanje ni potrebno. Super je, če imate že kakšno izkušnjo, a tečaj je zasnovan tako, da vso snov obravnava po korakih, od začetka do konca.

Vsak tečajnik prejme gradivo v video in PDF obliki. Tečaj temelji na video predavanjih, ki se kombinirajo z delovnim zvezkom, ki si ga lahko natisnete. Mentor vam bo ob dogovorjenih terminih na voljo tudi za individualne konzultacije.

Podrobnosti o ponudniku

Fixmedia, zavod za razvoj filmske ustvarjalnosti Ljubljana

Suhadolčanova ulica 65
1231 Ljubljana Črnuče
Slovenija

041 505 193
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Fotografiranje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 37

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Rezerviranih 95

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate tudi v NOVEM PROMOCIJSKEM VIDEU! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 10

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-78%
Rezerviranih 3
NOVO

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Kuponi so unovčljivi vse do 14. 4. 2021! Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-97%
Rezerviranih 1
NOVO

6-mesečni online tečaj nemškega jezika

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 9-mesečni online tečaj nemškega jezika za 36,36 €!

-97%
Rezerviranih 1
NOVO

6-mesečni online tečaj španskega jezika

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online tečajev španščine, preverite med dodatnimi možnostmi!