Osebna rast! SUPER CENA za odlično 45-minutno ThetaHealing terapijo! Sodobno online druženje ob prepričanju, da je vse mogoče in da se vse lahko naučite!

Za mentalno jasnost!

30,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Sodobno online druženje ob prepričanju, da je vse mogoče in da se vse lahko naučite … Da lahko spremenite svoje prepričanja o sebi in drugih. Preko Skype, VSee ali WeChat lahko kofetkate, imate čajanko, pojeste kosilo. Tema pogovora? Karkoli. Lahko o tem kako že uživate v svojem življenu in bi radi še bolj. Morda vas nekaj moti pa ne veste kaj. Morda vam manjka tisto "nekaj malo", amapak kaj to je? Preko pogovora poiščete miselne vzorce, ki vam ustvarjajo v glavi "nekaj malo mi manjka" in delate na tem, da manjka vedno manj.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 757

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Doživite Kope - družinsko smučišče z novim otroškim parkom! V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 22

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 8

3-mesečni PLESNI tečaj SALSE za pare, Havana Dance Studio

Prepustite se vročim ritmom! Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije plesnih tečajev, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 8. 12. 2021!

-75%
Rezerviranih 7
NOVO

Jyotish svetovanje s področja po izbiri

Starodavno znanje Jyotish nam s preventivnimi tehnikami odstira zaveso pozabe!

-95%
Rezerviranih 4
NOVO

6-mesečni online tečaj tujega jezika

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.