- 51 % na 1x BON v vrednosti 60 € pri nakupu korekcijskih očal + svetovanje pri izbiri očal + brezplačni oftalmološki pregled v Ljubljani oz. merjenje dioptrije (v ostalih poslovalnicah) + brezplačna krpica in etui za očala, v poslovalnicah Mestne optike po celotni Sloveniji!

Izbirate lahko med pestro ponudbo korekcijskih očal! Vstopite v zimo z novimi očali!

optika
optika
29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-51%
Prihranek:
31,00 €
 
 
Ponudba je zaključena!
33 rezerviranih kuponov

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite največ 4 (štiri) na posamezno osebo, ostale podarite. Vrednost kuponov se sešteva, lahko združite več kuponov (vendar največ 4) za en nakup.
  • Kuponi so unovčljivi do 21. 1. 2020. 
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na telefon izbrane poslovalnice; kontakte najdete na tej povezavi: http://www.mestna-optika.si/poslovalnice
  • Takoj plačate samo kupon 1nadan (29 €) za bon v vrednosti 60 €, morebitno doplačilo (znesek odvisen od izbire očal) pa poravnate pri ponudniku. V primeru izbire cenejšega izdelka ponudnik denarja ne vrača.
  • Seznam vseh poslovalnic Mestne Optike in urnik pregledov si lahko ogledate na: http://www.mestna-optika.si/pregledi/osnovni-pregled
  • Brezplačni specialistični oftalmološki pregled se izvaja samo v Ljubljani, v poslovalnici na Kongresnem trgu 9, v ostalih poslovalnicah pa se izvaja brezplačna meritev dioptrije.
  • Bon velja samo za redne cene, popusti se med sabo ne seštevajo.
  • Ponudba vsebuje: 1x bon v vrednosti 60 €, pri nakupu korekcijskih očal + svetovanje pri izbiri očal + brezplačni specialistični oftalmološki pregled v Ljubljani (Kongresni trg 9) oz. merjenje dioptrije (v ostalih poslovalnicah) + brezplačna krpica in etui za očala, v poslovalnicah Mestne optike po celotni Sloveniji (Celje, Domžale, Jesenice, Kamnik, Kranj, Ljubljana - več poslovalnic, Maribor, Murska Sobota, Ptuj, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Velenje).

Potrebujete nova korekcijska očala? 

Potem ste na pravem mestu! Ne zamudite te odlične priložnosti in si podarite vrednostni bon Mestne Optike Ljubljana! Izbirate lahko med pestro paleto korekcijskih okvirjev!

Načelo in poglavitni cilj MESTNE OPTIKE je zadovoljna stranka!
Temeljijo na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Strokovno izobraženo prodajno osebje zna prisluhniti vašim željam, vam svetovati pri izbiri korekcijskih okvirjev, sončnih očal in kar je najbolj pomembno imajo znanje in izkušnje potrebno pri izbiri stekel za korekcijska očala.

MESTNA OPTIKA je podjetje z dolgo in bogato tradicijo poslovanja s področja korekcije in zaščite vida. Centralna enota v središču Ljubljane na Kongresnem trgu 9, posluje že vse od leta 1946, svoje poslovne enote pa ima odprte v vseh regijskih centrih po Sloveniji. Po kazalnikih poslovanja je Mestna optika vodilno podjetje s tega področja v Sloveniji tako po številu poslovnih enot kot tudi po finančnih rezultatih. Ponosni so na dejstvo, da letno opravijo stranke v poslovnih enotah Mestne optike več kot 30.000 nakupov.

Podrobnosti o ponudniku

MESTNA OPTIKA, Prodaja optičnih pripomočkov, d.d.

Kongresni trg 9
1000 Ljubljana
Slovenija

01 251 41 56