Specialitete z žara! 52 % popusta na mesno ploščo (2x pleskavica + 2x ražnjič + 6x čevapčič + 2x kotlet + ajvar + čebula) za dve osebi v piceriji Grič Brežice.

Plačajte 6,96 € za slastno pojedino, v vrednosti 14,50 €.

6,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,50 €
-52%
Prihranek:
7,54 €
 
 

Za prste obliznit! In to vseh 10! A ste privrženec žara, torej čevapčičev, pleskavic, kotletov? Sedaj se vam gotovo že cedijo sline, zato berite dalje ... Torej, za vas imamo zares slastno ponudbo!

Poezija za brbončice vsebuje popolne note za vaše zadovoljstvo: 2 kotleta, 2 ražnjiča, 2 plesskavici, 2 ter čebulo, ajvar. Vse kar morate storiti vi je, da povabite še eno osebo, ali družbo, na slastne mesne specialitete z žara, s seboj prinesete veliko dobre volje in poskrbite za prazne in lačne želodčke. Kuharski mojstri pa bodo poskrbeli, da bodo več kot odlično napolnjeni z mnogimi specialitetami.

Pocrkljajte kulinarične čute!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Romantična kopel v dvoje v Wellnessu Bioterme

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-57%
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij

Panoramski polet z jadralnim padalom v tandemu

Poletite lahko s kar 20 različnih destinacij po Sloveniji, Avstriji in Italiji z nadmorsko višino do kar 1980 m! V tej ponudbi je na voljo tudi termalni polet (15-40 min) do višine 1.600 m za 205 €!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!