Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-69%
Oseb: 1
Bregana, Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna v ordinaciji Dent Natura v Bregani

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

SUPER CENA za tretma medicinskega microneedlinga SkinPen v ordinaciji Dent Natura v Bregani: priprava obraza (čiščenje in odstranjevanje ličil, piling, dezinfekcija z alkoholom) + mazanje z anestetično kremo (10 min) + oprijem + navodila!

Učinkovito pomlajevanje kože!

119,30€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Tretma SkinPen:
- priprava obraza (čiščenje in odstranjevanje ličil, piling, dezinfekcija z alkoholom)
- mazanje z anestetično kremo (10 min)
- oprijem
- navodila (morate jih upoštevati naslednjih nekaj dni

SkinPen Precision je naprava za mikroiglice, ki uporablja kolagensko indukcijsko terapijo za zdravljenje aken ter drobnih linij in gub. Ta preprost postopek aktivira naravni mehanizem zdravljenja kože za povečanje količine kolagena in elastina za bolj zdravo in mladostno kožo.

Prav tako pomaga odpraviti nenormalno aktivnost pigmentacije kože, ki je pogosto prisotna pri kožnih boleznih, kot so melazma, vitiligo in solarni lentigo.

To je prva naprava z mikroiglicami, ki jo je odobrila ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) in nosi oznako CE.

Je prijeten in učinkovit tretma za pomlajevanje kože, namenjen starejšim od 22 let, ki želijo izboljšati videz brazgotin po aknah. Aktivirajte svoj novi kolagen, brez segrevanja, brez kemikalij ali invazivnih injekcij!

Zdravljenje je zanesljivo s klinično dokazanimi rezultati in pogosto ne zahteva okrevanja ali pa zahteva minimalno okrevanje.

Težave s pigmentacijo (melazma, vitiligo, solarni lentigo) imajo lahko zelo negativen čustveni učinek na ljudi, ki jih imajo, in SkinPen je lahko popolna nega za izboljšanje videza vaše kože. Če želite osvežiti videz kože, jo nekoliko učvrstiti in pridobiti lep naraven zdrav sijaj, je dovolj že 1 tretma, po katerem so vidni rezultati izboljšanja videza kože. Če želite zdraviti brazgotine ali pigmentacije po aknah, je potrebnih 3-5 tretmajev, odvisno od globine in količine brazgotin ali pigmentacij. Namenjen je vsem tenom in tipom kože skozi vse leto. Ponudba je namenjena ženskam in moškim.

Dent Natura je zasebna zobozdravstvena ordinacija, ki se nahaja tik ob meji s Slovenijo - v Bregani. ​Poleg prijetnega okolja vas bo presenetil pristop njihovih zdravnikov, ki je predvsem topel in prijazen. ​Njihova težnja je, da se pacient počuti udobno, sproščeno in se jim brez strahu in s polnim zaupanjem preda. ​Individualni pristop in predanost pacientu je tisto, na čemer so gradili svoj uspeh, zato se pacienti k njim vedno znova radi vračajo. ​Da bi vam zagotovili maksimalno kakovost storitev, so zbrali ekipo strokovnjakov in pokrili vse veje zobozdravstva - ortodontijo, oralno kirurgijo, implantologijo, protetiko, konzervativno zobozdravstvo, estetsko zobozdravstvo, obrazno estetiko in mnoge druge.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!