SUPER CENA za 90-minutni tretma sprostitve z lebdenjem za 2 osebi na Postaji MIR v Novem mestu: 60-minutno LEBDENJE v Magnezijevi EPSOM kopeli - REST + 30-minutno dihalno sproščanje!

Lebdilna terapija je doživetje najglobje relaksacije skozi notranji mir, tišino in prepustitev telesa. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

69,20€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Lebdenje je proces sproščanja in prepuščanja, je naložba vase in v svojo sproščenost. Prepuščanje v smislu prepustitve zdravju da vas samo najde, za razliko od druge alternative, da neprestano iščemo odgovore.
Voda v katero se uležete vam omogoči da plujete, zaradi svoje gostote vas drži na gladini.
Zakaj je to dobro ?… Da izgubimo občutek gravitacije… In kaj se zgodi s telesom?… vsi sklepi se sprostijo in razširijo, medsebojni prostori se povečajo.Pospeši se pretok telesnih tekočin, kateri sega v vedno globje kotičke vašega telesa.
Lebdenje traja eno uro torej prepustijo vas vodi in samoti. Gre za vaš umik vase, pripravili so le maksimalne pogoje za sprostitev in umiritev.
Opcijsko lahko lebdite z lučmi optimalno pa je, da se oči umirijo in zazrejo v temo. Ponujajo tudi možnost glasbe (izberajo sproščujoče oblike).

Zdravljenje ki se zgodi je proces znotraj nas
Lebdenje je po njihovih izkušnjah in izkušnjah številnih uporabnikov po svetu, najmočnejša metoda za blaženje posledic stresa, izgorelosti, anksioznosti, depresije in detoksifikacijo telesa. 
Izvaja se priporočljivo v popolni temi in tišini (do te stopne pridemo po treh seansah). Vedno več vrhunskih športnikov po svetu jo uporabljajo za regeneracije in relaksacijo mišic, ter mentalno vadbo oz. vizualizacijo svojih ciljev. 
Ugodno vpliva na kronične bolečine in ublaži napetosti v mišicah (ljudje težko najdemo izhod iz neprestanega nelagodja znotraj telesa). Izboljša spanec in zmanjšuje delovanje stresnega hormona, stimulira tvorjenje endorfina – hormona sreče v možganih.

Kot pri vsakem zdravljenju, z redno uporabo povečujemo njegove učinke. Lebdenje ponuja kumulativno korist, saj se učinki nadgrajujejo z vsakim nadaljnjim lebdenjem. Lahko bi rekli da, “več kot lebdite, lepše vam je”. Čeprav lebdenje kot terapija ne predstavlja napora, sta um in telo izpostavljena procesom usklajevanja, ki zahtevajo precej energije. Zaradi teh razlogov, spodbujajo goste, da se večkrat vrnejo v center, da ohranjajo nivo počutja in stanja telesa ter duha.

Lebdenje je namenjeno ljudem, ki velik del dneva preživijo v sedečem položaju, imajo težave s hrbtenico, z vratnim delom hrbtenice, glavoboli in migrenami, težave s spanjem, osebam z respiratornimi težavami, skratka vsem, ki se zavedajo, da vzrok njihovih težav stres, katerega je potrebno zmanjšati in sočasno okrepiti imunski sistem. 
Preprečevanje kronične izčrpanosti, psihosomatskih bolezni in posledično bega v odsotnost, preprečevanje bolniških odsotnosti ter ohranjanje delovne učinkovitosti na ustrezni ravni.
Lebdenje poveča ustvarjalnost, sposobnost reševanja problemov, koncentracijo, osebno motivacijo in raven energije. Raziskave so pokazale, da v lebdilnem bazenu možgani začnejo proizvajati možganske valove, ki so značilni za globoko sproščenost in meditacijo ter da ura lebdenja v lebdilnem bazenu nadomesti 4 ure normalnega spanca, zato lahko lebdenje služi kot regeneracija ob izčrpanosti zaradi časovne razlike (t.i. jet lag).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Novo Mesto, Slovenija

NOVA tehnologija preoblikovanja telesa - megashape (6x 60 min)

Izjemni rezultati: 19% izguba maščobe, 16% povečanje mišične mase, 11% manjša mišična diastaza po porodu!

Super cena
Oseb: 1
Ljutomer, Slovenija

Masaža celega telesa s penečim vinom linije Afrodita Wine Therapy

Z masažo poskrbimo za prekrvavitev kože, za boljši tonus in za sijočo kožo. Odlično za splošno dobro počutje!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-97%
Oseb: 1
Na spletu

6-mesečni online tečaj francoskega jezika

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečajev francoščine, preverite med dodatnimi možnostmi!