Ponudba je zaključena.

Revolucionaren občutek! -50% na 90-minutno hipno masažo v hipno masažnem centru: predgovor o hipnozi + posvet in spoznavanje + masaža enega dela telesa (hrbet ali noge ali roke) + hipnoza!

Sprostitev telesa in duha!

Hipno masažni center: hipno masaža
Hipno masažni center: hipno masaža
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Masažo poznamo več ali manj vsi. Hipnozo, nekateri poznajo, nekateri ne, nekateri si jo napačno interpretirajo. Hipno masaža pa vam nudi sledeče, in sicer revolucionaren občutek. Pri masaži se sprosti neka celota, kot je telo um in duha, pa vendar je učinek kratkotrajen, ko odidemo od maserja, saj naše navade ostajajo enake, ter število masaž premajhno. S pomočjo hipnoze, pa lahko ta blagodejni učinek masaže podaljšamo in utrdimo. Hipnoza je delo z našo podzavestjo, kjer se nahaja tudi naš dolgoročni spomin. Hipnoza je tudi stanje telesne in umske sproščenosti, v tem stanju smo zmožni slediti eni ideji dlje časa. Če ste fizično in psihično napeti, ali imate muskelfiber od pretiranega treninga, ali od hoje … v tem primeru lahko pospešijo celjenje ali zgolj regeneracijo telesa s pomočjo hipnoze in sugestivnega programa.

Opozorilo: v hipno masažnem centru ne razrešujejo zdravstvenih težav!

Sama seansa traja vsaj eno uro in pol, kar pomeni, da je v ta čas vštet predgovor o hipnozi, posvet in spoznavanje s stranko, masaža enega dela telesa (hrbet ali noge ali roke) in hipnoza.

Maja Dobravec ustvarja v svojem hipno masažnem centru v Novem mestu, na Novem trgu, kjer  ponuja tudi storitev klasične švedske masaže, ter hipnoterapijo. V ponudbi ima tudi masažo na delovnem mestu, kar pomeni, da pride v osrčje podjetja, ter delavce razbremeni med delovnim časom s 15 minutno masažo obremenjenega predela hrbta. Je tudi fleksibilna in pride na vaš dom v primeru, da zaradi zdravstvenih težav ali invalidnosti vi ne morete do nje.
Občasno prireja tudi čajanke/druženja za ženske, ob prigrizku in pijači, kjer izvedejo intenzivno relaksirajočo tehniko sproščanja.
Je na voljo, da vam prisluhne in skuša pomagati, ter poiskati rešitev z vašo pomočjo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-62%
Oseb: 1
NOVO Šentjernej, Slovenija

Preizkusite se v Paintballu

Popolna doza adrenalina, zabave in druženja v naravnem okolju! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Divača, Slovenija

Voden ogled Divaške jame za odraslo osebo

Izkusite Divaško jamo, razkošje lepote in miru!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 8 €. Razliko 38 € do polne cene (46 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!