VALENTINOVO RAZVAJANJE v Termah Dobrna! Super cena za popoln romantični paket za 2 v Hotelu Vita 4*: 1x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom (valentinova večerja ob živi plesni glasbi in samopostrežni zajtrk) + vstop v svet savn + neomejeno kopanje + kopalni plašč + wi-fi in parking!

Ob prazniku zaljubljenih se prepustita trenutkom sprostitve. Uživajta ob romantični večerji in se zavrtita v ritmih plesne glasbe. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Valentinovo razvajanje v Termah Dobrna, Hotel Vita 4*
Valentinovo razvajanje v Termah Dobrna, Hotel Vita 4*
Valentinovo razvajanje v Termah Dobrna, Hotel Vita 4*
Valentinovo razvajanje v Termah Dobrna, Hotel Vita 4*
Valentinovo razvajanje v Termah Dobrna, Hotel Vita 4*
139,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Ob prazniku zaljubljenih se prepustita trenutkom sprostitve. Uživajta ob romantični večerji in se zavrtita v ritmih plesne glasbe.

VITA JE ŽIVLJENJE
Hotel Vita se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. V času vašega oddiha vas bo navduševala čudovita okolica, energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice. Je najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbi bogata kulinarika, razvajanja v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo, Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V hotelu se nahajajo tudi seminarski prostori.

Opremljenost sob: telefon, TV, sef, mini bar, WC, kopalnica, sušilnik za lase, klimatska naprava, možen brezplačni brezžični dostop do interneta.

BAZENSKI KOMPLEKS V HOTELU VITA****
Nahaja se v 3. nadstropju v hotelu Vita (od hotela Park oddaljen cca 300 m) in zajema notranji (32 °C) ter otroški bazen (32 ˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C) in Pool bar (ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov).

KULINARIKA
Pri nastajanju mojstrovin kuharskih mojstrov je neverjetno, kako nas vonji in okusi vrnejo v preteklost in v vas prebudijo tudi tiste najbolj lenobne okuševalne brbončice. Vse jedi so sestavljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevajoč tradicijo in sodobne smernice priprave zdrave prehrane. Zadovoljni boste tudi ljubitelji slovenske in tuje klasike v kulinariki. Jedi ob izbranem belem ali rdečem hišnem vinu Term Dobrna postanejo celota. Dobrote lahko preizkusite v Caffe & Restaurant May, Club Restaurant Kamin in vinski kleti Beer & Wine Cellar.

Ponudba je del kategorij: Hoteli | Terme | Vikend paketi | Darila za valentinovo | Hoteli Slovenija |