Za najlepše spomine, ki bodo ostali varni še leta! Do - 54 % na fotoknjigo s trdimi platnicami do 26 strani po vaši izbiri: pokončna A4 (210x280 mm) ali kvadrat (210x210 mm)!

Plačajte 12,51 € in zapakirajte vaše spomine v lastno kreativnost, v vrednosti do 27,20 €.

12,51€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,20 €
-54%
Prihranek:
14,69 €
 
 

Najlepši spomini + vaša kreativnost + najmodernejša tehnologija = Sprint Fotoknjiga!
Izkusite natančne barve, izjemno ostrino in globoke kontraste. Takšnih detajlov pri izpisu niste videli še v nobeni drugi fotoknjigi.
Fotoknjiga Sprint bo zbirka vseh tistih dragocenih delčkov vaše preteklosti, ki ste jih skrbno izbrali iz neskončnega morja vaših spominov. Vse posebne trenutke vašega življenja ščiti kot zaklad in jih varuje pred večno izgubo. Digitalni mediji lahko vsak trenutek odpovejo, vaša fotoknjiga pa bo obujala vaše spomine še dolgo časa.

Najnovejša tehnologija omogoča kristalno čiste izpise, kjer bodo vsi detajli na fotografiji resnično opazni. Uporabljeni papirji priznanih evropskih proizvajalcev zagotavljajo jasne barve, močne kontraste in dolgo obstojnost barv. Knjigo odlikujejo še posebni 190g papirji poskrbijo za tekoče listanje in prijeten otip, knjige vedno istih dimenzij, hitra in natančna izdelava (knjiga pri vas v maks. 7 delovnih dneh) in možnost dodatnih zaščit knjige (plastifikacija, lakiranje).
Izdelajte svojo novo fotoknjigo hitro in enostavno. Snemite brezplačen program na spletni strani in izdelajte foto knjigo v le 6 minutah. Na voljo so vam že pripravljene predloge, ozadja ter elementi, z lahkoto pa tudi sami ustvarite svojo edinstveno foto knjigo.

Vaše sanjske počitnice lahko podoživljate vedno znova iz udobja vašega doma. Izjemna globina barv naših foto knjig poskrbi, da se boste ob gledanju fotografij počutili, kot da ste na mestu kjer ste jih zajeli! Tako zelo preprosto!

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas | Dom in avto |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 16

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

-51%
Rezerviranih 14
Super cena
Rezerviranih 38

Karta za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme

Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrhunska antistresna energijska masaža, 75 min

Masaža je gesta hvaležnosti vaši koži in celotnemu telesu! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 10. 2020!

Super cena
Rezerviranih 2
-57%
Rezerviranih 5
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!