Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Škofja vas, Slovenija

Maderoterapija, popoln tretma za odpravo celulita

Za super poletno postavo!

-50%
Oseb: 1
Škofja vas, Slovenija

Izmera stanja vitaminov in mineralov z aparatom BIOSCAN SWA

Posvet s strokovnjakom, razlaga rezultatov meritev in priprava načrta jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku!

-50%
Oseb: 1
Škofja vas, Slovenija

60-minutna masaža obraza z ventuzo v masažnem salonu Harmonija

Za lepši videz in tonus kože!

Poskrbite za svoje dobro počutje! -50% na Access Bars terapijo v masažno terapevtskem salonu Harmonija! Pozitiven nevrološki učinek!

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Access Bars je neverjeten tretma, ki zajema nežne dotike 32 točk na glavi, kar sprosti naboj, ki ustvarja omejitev v našem življenju. Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja in čustva, ki so se nam nabrala skozi življenje in zdaj je čas, da se znebite vseh, ki vas omejujejo!

Vsak tretma Access Bars lahko sprosti omejitve na področju, ki je povezano s specifično točko. Proces je izjemno sproščujoč, hkrati pa odstrani omejitve v vseh vidikih vašega življenja, ki jih želite spremeniti. Tretma Access Bars je že tisočim pomagal spremeniti številne vidike življenja in telesa, kot so spanje, zdravje, telesna teža, denar, spolnost in odnosi, anksioznost, stres in še veliko več. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste bili deležni odlične masaže, v najboljšem pa se bo vaše življenje drastično spremenilo na bolje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%
Oseb: 1
Celje, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa z učinkovitimi tretmaji!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Protibolečinska 40-minutna masaža

Odlična masaža za lajšanje in odpravljanje bolečin!

-57%
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Maderoterapija, popoln tretma za odpravo celulita

Za super poletno postavo!