Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-75%
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU 8D

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za do 120-minutni tretma trajnega odstranjevanja maščobnih celic na predelu zadnjice, z NOVO 8D HIFU tehnologijo s sondo LIPOSONIX + GRATIS limfna drenaža v kozmetičnem salonu Tajna ljepote v Zagrebu! Neinvazivno in neboleče!

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Tajna ljepote: odstranjevanje odvečnih maščobnih celic
Tajna ljepote: odstranjevanje odvečnih maščobnih celic
192,57€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

PRVA IN EDINA NAJNOVEJŠA 8D HIFU LIPOSUKCIJA S SONDO LIPOSONIX ZA POPOLNO ODSTRANITEV MAŠČOB
Tretmaje 8D HIFU izvaja certificirana kozmetičarka, ki izvaja tudi izobraževanja o tem tretmaju za kozmetične salone in klinike po vsej Hrvaški. Doslej je 'polepšala' že več kot 900 žensk iz Hrvaške in Slovenije, preverite, zakaj lahko v kozmetičnem salonu Tajna pomladite obraz in do popolnosti izpopolnite svoje linije.

Po ameriških trendih razvoja pomlajevalnih tretmajev tudi Evropa že razveseljuje z učinki nove 8D HIFU tehnologije zategovanja kože, poznane kot »soft« facelift. Sedaj je ta edinstvena naprava prvič prispela in njene učinke lahko preizkusite v salonu Tajna lepte. Učinki so odlični in velja, da trenutno ne obstaja boljša metoda za učvrstitev obraza, vratu, trebuha, stegen, nadlahti, rok in nog ter odstranjevanje maščobe iz vseh delov telesa, kjer je maščobno tkivo.

8D HIFU LIPOSONIX LIPOSUKCIJA je najnovejša in najnaprednejša tehnologija estetske medicine, ki uporablja visoko intenzivno fokusirano ultrazvočno energijo za trajno zmanjšanje maščobnih celic na lokaliziranem področju, ne da bi poškodovali okoliško tkivo. Učinkovitost tretmaja so potrdile klinične študije (doslej več kot 7).

Vsak od nas shranjuje maščobo na mestih, ki so genetsko določena, teh mest ni mogoče spreminjati in to je tudi razlog, da je naša telesna zgradba podobna strukturi naše mame ali babice. Odvečne maščobe ni mogoče selektivno odstraniti, z dieto in vadbo izgubljamo maščobo z dela telesa, ki je odvisno od genetike, ne od tistega, ki ga želimo. Edini način za odstranitev maščobe z želenega predela je odstraniti ali uničiti maščobne celice.

Doslej je bila najučinkovitejši način ciljnega odstranjevanja maščobnih celic liposukcija, zdaj pa lahko uničimo maščobne celice naravno in varno, brez uporabe noža z aparatom 8D HIFU LIPOSONIX. Večina naprav, kot sta radiofrekvenca in hladni laser Zeron, deluje le tako, da odvaja maščobe iz maščobnih celic, ne da bi jih uničili, čez nekaj časa pa se te celice spet pojavijo in tako ne spreminjajo strukture vašega telesa.

Tretma 8D HIFU LIPOSONIX deluje na podkožno maščobno tkivo tako, z usmerjanjem ultrazvoka v to tkivo, kar povzroči ciljno, natančno in delno segrevanje tkiva na temperaturo cca. 60 - 70°C, na točno določeni globini (6 mm, 9 mm in 13 mm), zaradi česar se trajno odstrani maščobne celice z želenega področja in tako trajno prepreči telesu
skladiščenje maščobe na dotičnem predelu.

Liposonix je ena izmed treh najbolj priljubljenih nekirurških metod odstranjevanja maščobnih celic v Ameriki in se oglašuje s sloganom: »En tretma, ena ura, ena številka oblačila manj!«, kar je dokazano in potrjeno s številnimi znanstvenimi raziskavami.

VARNOST tretmaja 8D HIFU LIPOSONIX
Po tretmaju 8D HIFU LIPOSONIX ni okrevanja, sam tretma je zelo prijeten in popoln neboleč, kar je še ena značilnost njegove priljubljenosti v svetu, po zdravljenju pa se lahko vrnete k dnevnim aktivnostim. HIFU tretma se lahko izvaja tudi poleti in ni bojazni, da bi se pojavile pigmentacije, opekline ali brazgotine kot pri mnogih drugih metodah. V medicini se uporablja že več kot desetletja, med drugim v kardiologiji in onkologiji brez zabeleženih stranskih učinkov.

Prvi rezultati so vidni takoj po tretmaju, končni rezultat pa je viden po 12 tednih ko se konča proces odstranjevanja uničenih maščobnih celic. Uničene maščobne celice limfni sistem prenese v jetra, kjer jetra presnavljajo maščobne celice, brez nezaželenih posledic.

KOLIKO TRETMAJEV JE POTREBNIH ZA POPOLNO ODSTRANITEV MAŠČOBNEGA TKIVA? Za popolno odstranitev maščobnega tkiva je potreben le en tretma, vendar v primeru večje količine maščobnega tkiva tretma ponovijo po 3 tednih, največ 6-krat.

8D HIFU LIPOSONIX v kombinaciji z drugimi tretmaji
Po tretmaju je priporočljivo izvesti limfno drenažo, da pospešijo in okrepijo naravne procese odstranjevanja uničenih maščobnih celic.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje in Miklavž, Slovenija

Klasična pedikura za lepa in zdrava stopala

Poskrbite za svoja stopala!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!