Poskrbite za lepo oblikovano telo! - 50 % na 1x vrhunski paket tretmajev za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo (50 min): toplotna terapija z IR svetlobo + kavitacija + vakuumska terapija + body wrapping + ročna masaža zahtevnega dela!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 8x paket tretmajev za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo (po 50 min) za 135,50 €!

Preoblikovanje telesa z ultrazvocno kavitacijo
Preoblikovanje telesa z ultrazvocno kavitacijo
21,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,00 €
-50%
Prihranek:
21,00 €
 
 

Učinkovito nad trdovratne maščobne obloge!

Ultrazvočna kavitacija pomaga pri odstranjevanju maščobnih oblog. Gre za najnovejšo metodo, ki omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen na problematične dele: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica, …

Tretma traja 50 min. Priporočljivo je 5 do 10 obiskov na vsake 3 dni. Število je odvisno od problematičnost maščobnega dela. Optimalno je, če kavitacijo kombinirate z anticelulitno masažo, telesno aktivnostjo, pravilno prehrano in razstrupljanjem telesa kot je body wrapping.

Kontraindkicaije in neželeni stranski učinki:
LDM ultrazvočna valovanja se že več kot desetletje uporabljajo za medicinske namene. Do sedaj še niso poročali o morebitnih kontraindikacijah in neželenih stranskih učinkih.Menijo, da je LDM valovanje popolnoma neškodljivo človeku, saj gre pri tem valovanju za zelo hitro spreminjanje frekvence valov, tako da se v telesu ne pojavljajo in ne zadržuje valovanje z isto frekvenco. Kontraindicirani so rakavi bolniki in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik.

Intenziven in neboleč tretma, osredotočen na problematične maščobne dele!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€