Adrenalinska vožnja, kot je še niste doživeli! SUPER CENA za 10-minutno vožnjo z bencinskim gokartom MINI 50 za otroka od 4. do 7. leta pri Pro karting junior Vrhnika! Prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje v Sloveniji!

V tej ponudbi so na voljo tudi opcije za otroke od 8. leta dalje in dvosedežnik (odrasla oseba + otrok) ter druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

7,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje v Sloveniji! Namen otroškega poligona prometne vzgoje je, da ob različnih zabavnih vsebinah za mlade družine, ponudi osnove prometne vzgoje za otroke od 2. do 15. leta. Floto sestavljajo kartingi MINI, MIDI, dvoseda RIMO in 160 ccm kartingi.

PROKARTING JUNIOR Otroški poligon prometne vzgoje, PROKARTING JUNIOR bo, kot prvi in edini tovrstni center v Sloveniji, začel z obratovanjem v juniju 2021. Poglavitni namen otroškega poligona prometne vzgoje je, da ob različnih zabavnih vsebinah za mlade družine, ponudi osnove prometne vzgoje za otroke od 2. do 15. leta starosti. Otroci bodo v varnem okolju pridobili prve vozniške izkušnje, se učili osnov tehnike vožnje in prometne kulture. Vzgojni programi bodo prilagojeni različnim starostnim skupinam otrok. 

STEZA
Prokarting Junior bo deloval pod okriljem podjetja Prokarting d.o.o., ki že 8 let uspešno vodi kartodrom Prokarting Brnik. Je prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje. Lociran je v Vrhniki, v neposredni bližini avto ceste in nakupovalnega središča. Prokarting Junior bo v širšem družbenem pomenu, v sodelovanju z lokalnimi in državnimi organi, bistveno prispeval k ozaveščanju o vlogi prometne vzgoje za varnost v prometu ter k izboljšanju le te.

KARTING FLOTA
Flota je sestavljena iz 5 kartingov MINI 50, 5 kartingov MIDI, 1 dvoseda RIMO TWIN 2x 200 ccm in 6 160 ccm kartingov.

Tehnični podatki
Motor: 390 ccm, 4-taktni, bencinski
Zavore: hidravlične, disk
Največja moč: 13 KM
Max. hitrost: 100 km/h

Ekološka neoporečnost:
Hrup: 72 dB
Emisija CO2: 45 g/km

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 9

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Rezerviranih 137

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate tudi v NOVEM PROMOCIJSKEM VIDEU! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-58%
Rezerviranih 4

Vgradnja vrhunskega zobnega implantata

Zagotovite si vrhunski zobni implantat priznanega proizvajalca za izjemno ceno, v katero je vključena tudi brezplačna RTG ali CT analiza!

-80%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 1
Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Kuponi so unovčljivi vse do 14. 1. 2022! Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!