Popolna forma in izklesano telo! - 94 % na online program fitnes treninga z Miss World Bikini Fitness, Premium paket: 3 trenerji + 11 različnih fitnes programov + 277 dni unikatnih treningov! Program je primeren za vse stopnje atletske pripravljenosti in temelji na znanstvenih raziskavah!

Program so zasnovali svetovno znani atleti in trenerji - zagotavlja vidne rezultate! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online fitnes treninga, ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

Online fitnes program
Online fitnes program
Online fitnes program
Online fitnes program
Online fitnes program
19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-94%
Prihranek:
280,00 €
 
 

Pridite v formo z vrhunskim online programom fitnes treninga!

Inovativno zasnovan program, ki vam s pomočjo vrhunskih trenerjev nudi zanesljivo, varno in lahko pot do željene forme, postave ali življenjskega sloga. Interaktivne in skrbno zasnovane vaje, vam bodo omogočile spremembe, o katerih že dolgo sanjate!

Gre za zbirko interaktivnih, online fitnes vadb, ki jih demonstrirajo svetovno znani atleti, ki so zmagovali na olimpijskih igrah, tekmovanjih za Miss Bikini Fitness, Mr, Olympia, Coach of the Year of Shape Magazine, World Karate in še mnogo drugih!

Trenerji, ki sodelujejo v programu, so bili predstavljeni na CNN, BBC, v Runners Magazine, Shape, Women's Health, Men's Health, Reebok Competition in še na mnogih drugih platformah. Skupaj premorejo več kot 4 milijone sledilcev na socialnih omrežjih.

Fitnes program treninga je primeren za vse stopnje atletske pripravljenosti in je glede na izbiro paketa zasnovan na različne načine, vse od preprostih 21-dnevnih programov, pa do 375 unikatnih treningov HIIT (High-Intensity Interval Training), fitnes izzivov in mnogo drugega. Programi vsebuejo več kot 1000 ur interaktivnih videov vadb, kjer trenerji na jasen in preprost način predstavijo vaje, ter vas nato motivirajo med procesom samega treninga.

- Intervalna vadba (High Intensity Interval Training) je znanstveno dokazano hitra pot do fit in močnega telesa, ter zahteva manj truda kakor tradicionalne oblike vadbe. Raziskavo so izvajali na več znanih univerzah: McMaster University  (Kanada), Creighton University (ZDA), University of Stirling (Škotska) ...

Vsak dan treninga je drugačen, vendar zasnovan z enakim končnim ciljem, do katerega vas vodijo fitnes profesionalci. Tempo vaj in vadb je zasnovan na podlagi obsežnih raziskav, tako da je optimalen za vsakega posameznika. Vadba ima pozitivne rezultate tako pri kurjenju maščob, kakor pri rasti in krepitvi mišic, grajenju moči ter oblikovanju postave.

Enostavne vadbe ze začnejo le z 8 minutami dnevnega intervalnega treninga, ki je enak kar 40 minutam klasične vadbe. To dejstvo je obsežno raziskano in dokazano širom sveta.

- Vsaka vadba sestoji iz več skrbno izbranih vaj, ki jih je mogoče preprosto izvajati doma, brez potrebe po dodatni opremi. Pri vsako vadbi, trener najprej poseben predstavi in pokaže vajo/gib, nato pa imate nekaj časa da se pripravite, ter nato trenirate z njim. Med procesom vadbe vas tudi ustrezno motivirajo.

- Program vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli: doma, na potovanjih, v vaši hotelski sobi, na plaži, v parku ... možnosti je neskončno! Deluje na Pc-jih, androidih, ios, skratka na katerikoli napravi, ki si jo izberete!

Več o programu si lahko ogledate TUKAJTUKAJ in TUKAJ ali pa obiščete njihovo spletno stran.

V spodnjem videu si oglejte več o programu: