Poživljajoča masaža! - 55 % na 60-minutno TUINA masažo celega telesa v Centru Harmonija! Popolno sproščanje po starodavnem kitajskem izročilu!

Odpravlja energijske blokade, blaži bolečine in krepi imunski sistem!

17,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-55%
Prihranek:
22,10 €
 
 

Tuina, ena izmed štirih vodilnih smeri, v katerih se giba tradicionalna kitajska medicina! Njene korenine segajo kar nekaj tisoč let pred našim štetjem. Prednica vseh današnjih tipov masaž se ponaša z zavidljivo uspešnostjo!

Tuina je tradicionalna medicinska masaža in je del kitajske medicine vse od let pred našim štetjem. 60-minutna masaža temelji na razumevanju življenja in zdravja po nauku Yin in Yang, nauku o petih elementih in tudi teoriji Qi in meridianov. Vsekakor vsesplošna obravnava telesa in duha v enem blagodejno vpliva na celoten organizem. Z določenimi prijemi pri masaži vam ročno odpravijo vse energijske blokade in bolečine ter poškodbe, ki so vaše telo ujele v svoj železni oklep.

Takšna masaža ne samo krepi imunski sistem in odpravlja vse mogoče bolečine v telesu. Vse od glavobola pa do menstruacijskih krčev, tudi preprečuje povišan krvni tlak in seveda izboljšuje prenizkega. Vsesplošno načelo te tradicionalne masaže pa je vsekakor vnovična vzpostavitev ravnovesja v telesu. Tuina je zelo energična masaža, ki deluje sproščujoče in vsekakor ne povzroča dodatnih bolečin.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-54%
Rezerviranih 22

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

-67%
Rezerviranih 4126

Profesionalno pranje avta v avtomatski avtopralnici AvtoStop

Ponudba velja ob nakupu paketov 5 kuponov! Na voljo so različni paketi, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 18

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

Super cena
Rezerviranih 44

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-52%
Rezerviranih 5

1 ura igranja minigolfa za 1 osebo

Minigolf je odlična zabava za vso družino!