Osvojite masažno znanje! - 54 % na 150-minutni individualni tečaj masaže za pare po izbiri: 2x 75-minutna klasična masaža + posvet ALI 2x 75-minutna refleksna masaža + posvet, pod vodstvom izkušenega maserja, v studiu Kvadrus!

Vsi, ki si želite ugajati partnerju, ste vabljeni na tečaj klasične masaže ali refleksne masaže stopal za domačo uporabo!

Individualni tecaj masaže za pare po izbiri
Individualni tecaj masaže za pare po izbiri
45,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-54%
Prihranek:
54,20 €
 
 

TEČAJ MASAŽE 
Vsi, ki si želite ugajati partnerju, ste vabljeni na tečaj klasične masaže ali refleksne masaže stopal za domačo uporabo. Premagajte strah in se naučite, kako osrečiti svojega partnerja ali partnerico. Še posebej to velja za moške, ki se včasih ne upajo lotiti masaže, ker se bojijo da bi napačno masirali. Naučili vas bodo nekaj osnovnih prijemov klasične masaže in dobili veliko nasvetov za "dobro delo". Najprej na mizo leže ona, in jo maser in partner masirata, nato je zadeva obrnjena, na mizi je on, masirata pa partnerka in maser. Tečaj vodi izkušen maser. Tečaj se izvaja individualno samo z enim parom.

Za vse, ki bi radi osvojili masažno znanje so na voljo tudi nadaljevalni tečaji po ugodnih cenah in vrhunsko mandljevo olje. Na kuponih je možno kupiti samo prvi uvodni tečaj.

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem
- so natančni in resni
- so strokovno podkovani
- nudijo varno okolje
- se lahko masirata dva istočasno
- masira vas lahko maserka ali maser
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- uporabljajo izključno slovenska olja
- lokal je klimatiziran
- na voljo je veliko parkirišče
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!