Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Zadar, Hrvaška

Wellness oddih za 2 v Hotelu Delfin 3* v Zadru, le 10 m od plaže

Čudovit pomladni oddih v Dalmaciji!

Wellness oddih v Zadru! SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih za 2 v Hotelu Delfin 3*, le 10 m od plaže: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + neomejeno koriščenje wellnessa (finska in infrardeča savna, jacuzzi) in fitnesa + uporaba koles + wi-fi + parking!

Čudovit jesenski oddih v Dalmaciji!

3-dnevni wellness oddih za 2 v Zadru, le 10 m od plaže
3-dnevni wellness oddih za 2 v Zadru, le 10 m od plaže
3-dnevni wellness oddih za 2 v Zadru, le 10 m od plaže
3-dnevni wellness oddih za 2 v Zadru, le 10 m od plaže
110,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Ko je legendarni režiser Alfred Hitchcock v maju 1964 obiskal Zadar, je povedal: "Zadar ima najlepši sončni zahod na svetu, lepšega od tistih na Key Westu na Floridi, kateremu vsak večer ploskajo."

Zakaj torej letošnjega dopusta ne bi preživeli prav v mestu, ki je bilo izbrano za najboljšo evropsko destinacijo leta 2016? Zadar vam ponuja popolno kombinacijo bogate zgodovine, krasne narave in ugodnosti, ki jih išče vsak sodobni popotnik, za vsakogar pa ponuja nekaj novega in izvirnega.

Hotel Delfin 3* stoji v mirni zadarski četrti Diklo, pičlih 10 m od morja, tako da boste lahko brez skrbi uživali v soncu in kopanju. Novourejeni apartmaji in sobe iz katerih boste imeli razgled na osupljivi sončni zahod, bodo zagotovili, da bo vaš oddih nepozaben. Vsi prostori so urejeni v sredozemskem slogu, dalmatinsko ugodje pa popolno zaokroži še restavracija, kjer strežejo tradicionalne dalmatinske jedi in domača vina. V Zadru boste gotovo preživeli sanjski oddih!

Novost v Hotelu Delfin*** je novoodprti wellness in fitnes. Za popolno sprostitev je v ceno bivanja vključena tudi uporaba wellnessa s finsko in infrardečo savno in jacuzzijem ter prostorom za sprostitev. Za okrepčilo lahko obiščete Vital bar, kjer strežejo sveže sadje in naravne sokove. Za tiste, ki niti na dopustu ne pozabijo na aktivno življenje, pa je na voljo odlično opremljen fitnes.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!