Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Brioni, Hrvaška

Krasen oddih za 2 osebi s polpenzionom v sobah Karmen na Brionih

Vrednost kupona je 50,00 €. Razliko 200,00 € do polne cene (250,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Brioni, Hrvaška

Nepozaben oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Neptun na Brionih

Vrednost kupona je 56,00 €. Razliko 224,00 € do polne cene (280,00 €) plačate direktno ponudniku.

SUPER CENA za 2-dnevni oddih za 2 osebi v sobah Karmen na čarobnih Brionih: 1x nočitev s polpenzionom + brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane + brezplačna vstopnica v Nacionalni park Brioni + brezplačne vstopnice v muzeje!

Vrednost kupona je 16 €. Razliko 64 € do polne cene (80 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Nepozaben 2-dnevni oddih za 2 v sobah Karmen na Brionih
Nepozaben 2-dnevni oddih za 2 v sobah Karmen na Brionih
Nepozaben 2-dnevni oddih za 2 v sobah Karmen na Brionih
Nepozaben 2-dnevni oddih za 2 v sobah Karmen na Brionih
Nepozaben 2-dnevni oddih za 2 v sobah Karmen na Brionih
16,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
64,00 €
Super cena
 
 

Današnje Sobe Karmen so bile včasih hotel Karmen, ki je ohranil svoj prvotni videz in del izvirne notranje opreme.
Sobe Karmen še vedno izžarevajo ekskluzivnost in eleganco, ki je še posebej vidna v avli z recepcijo, kjer so stenske obloge iz izvirnih beljenih in voskanih hrastovih letvic. Čeprav je bil objekt nujno potreben adaptacije, je bila ta izvedena tako, da sta se ohranila izvirni dizajn in videz hotela.
Hotel razpolaga s 54 namestitvenimi enotami v 3 nadstropjih, od katerih je 24 enoposteljnih sob z balkonom in 30 dvoposteljnih sob (18 z balkonom). Vse dvoposteljne sobe imajo kopalnico s kadjo in sušilnikom za lase ter direktno telefonsko linijo. Enoposteljne sobe se od njih razlikujejo v drobni podrobnosti - namesto kadi imajo kopalnice tuš kabino. Omare so opremljene s pregradami za športne rekvizite (golf in tenis).
Pri opremljanju nekdanjega hotela Karmen se na opremi ni varčevalo, kar je vidno na stenah kopalnic, ki so obložene z marmorjem, večina kopalnic pa ima mozaična tla. Posebna pozornost je bila namejena sanitarni opremi, ki je izjemnega dizajna celo za današnji čas.
Sobe Karmen so polne dobro ohranjenih zgodovinskih dragocenosti in so po ocenah številnih obiskovalcev najbolj privlačni hotel Brionskega otočja. Prepustite se trenutkom na novo prebujene zgodovine med bivanjem v najljubšem hotelu Miroslava Krleže.

Brionsko otočje leži ob zahodni obali Istre, sestavlja ga pa skupina 14 razvejanih otokov in otočkov.

Veliki Brion je največji, najlepši in najbolj obiskani otok Brionov. Njegova površina znaša 560 ha in ima 25,9 km obale. Ta otok je izjemen primer sožitja narave in človeških rok. Del otoka sestavljajo travniki in krasni parki, poleg dragocenih ostankov gradbeniške dediščine pa ohranja tudi vegetacijske sistem zahodnoistrskega klimatskega tipa.

Mali Brion je drugi največji otok Brionskega otočja, s površino 108,85 ha in 8,28 km obale. Znan je po utrdbi Fort Brioni Minor, ki je največja utrdba na jadranski obali. V novejšem času je utrdba dom gledališča Ulysses, ki kot dragulj hrvaške umetnosti vsako poletje privablja množice ljubiteljev gledališča. Razen v času, ko postane prizorišče Ulyssesa, je otok zaprt za obiske javnosti.

Otok Vanga ali Krasnica je verjetno najbolj mistični otok Brionskega otočja. S površino 19,84 ha in 2,65 km obale Vanga spominja na odprto školjko s severnim rezidečnim in južnim gospodarskim delom. Otok Vanga je last državnih nepremičnin in oddih tam je omogočen visokim političnim osebnostim. Čeprav obstajajo načrti za odpiranje Vange javnosti, je otok še vedo zaprt za obiskovalce.
Na otoku Vanga je tudi Titova rezidenca, v kateri se zdi, kot da se je čas ustavil, in tam lahko vidite vinsko klet, slovensko sobo ter ribiški in indonezijski salon.

Kozada je otoček Brionskega otočja, ki je odprt za javnost kot izletniška točka. Njegova površina znaša 7,84 ha, obalna linija pa je dolga 1,16 km. V času avstroogrske vladavine je bil otoček pristajališče hidrozrakoplovov in šolski center za urjenje pilotov, danes pa ni naseljen in je obraščen z bujno vegetacijo.

Otok Sveti Jerolim je odprt za obiskovalce. Njegova površina znaša 7,84 ha, obala pa je dolga 1,16 km. Otok je ime dobil po cerkvici s samostanom, ki je nekdaj dominirala otoku, a je bila uničena zaradi potreb po kamnu. Danes so vidni samo temelji enega od zidov te nabožne zgradbe. Zaradi bogatega podvodnega sveta je Sveti Jerolim tudi priljubljena točka za potapljače.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!