SUPER CENA za neverjetni 2-dnevni oddih za 2 v osupljivem luksuznem PINO NATURE HOTELU 4* čisto blizu Sarajeva: 1x nočitev v sobi Elegance + uporaba wellnessa in fitnesa + gratis uporaba otroške igralnice + wi-fi in parking! Otrok do 6. leta gratis!

Vrednost kupona je 12,80 €. Razliko 55,20 € do polne cene (69 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev v Pino Nature Hotelu 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Neverjetni oddih v luksuznem PINO NATURE HOTELU 4*
Neverjetni oddih v luksuznem PINO NATURE HOTELU 4*
Neverjetni oddih v luksuznem PINO NATURE HOTELU 4*
Neverjetni oddih v luksuznem PINO NATURE HOTELU 4*
Neverjetni oddih v luksuznem PINO NATURE HOTELU 4*
12,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
56,20 €
Super cena
 
 

Sarajevski edinstveni način življenja, bosanska izvidnost, toplina, širokogrudnost in pester nabor možnosti za rekreacijo so lastnosti, ki hotelu PINO dajejo prav edinstven pridih - in to na nadmorski višini 1.070 m!

Planinska umetnina v srcu Sarajeva
Redke so dežele na svetu, ki imajo planino dobesedno sredi glavnega mesta. Sarajevo lahko ponosno pove, da ima prav to - zeleni Trebević! In prav ta planina je dala dom unikatnemu hotelu PINO, ki z 22 sobami in 2 apartmajema združuje toplino in sodobno udobje z edinstvenim pogledom na okoliške hribe.
Izkoristite nešteto možnosti za zabavo v spektakularnem hribovskem vzdušju, ne glede na letni čas.
Pino wellness center, redek dragulj Sarajeva, ponuja vse za kompletno nego in sprostitev. Izkušnje, združene z naravnimi elementi, kot sta čista gorska voda in planinske rastline, skupaj s tradicijo luksuzne evropske spa kulture zagotavljajo edinstveno doživetje.

V restavraciji Prvi Šumar lahko izbirate med tradicionalnimi specialitetami in jedmi mednarodne kuhinje ali pa se pustite presenetiti z inovativnimi in kreativnimi jedmi hotelskih kuharjev.
Hotelska ekipa budno skrbi za vse želje, aktivnosti in transferje gostov, na voljo pa je 24 ur dnevno. Za vaše najmlajše bo poskrbela skrbno izbrana ekipa, zadolžena za aktivnosti v Pino Kids Clubu.

Hotel je tudi idealna destinacija za poslovne goste, saj ima lepo osvetljen konferenčni prostor, razdeljen v dva prostora, na strešni terasi in prostorih okoli hotela pa lahko poskrbijo za vse vrste dogodkov in druženj. Prav zato je PINO NATURE HOTEL edinstvena lokacija za tovrstne dogodke.

Soba Elegance
31 m2 velika dvoposteljna soba brez balkona je primerna za bivanje dveh odraslih in enega otroka do 14. leta starosti. Opremljena je s kopalnico s tušem, WC-jem in bidejem, steklenim portalom/balkonom, udobnim prostorom za sedenje, minibarom, sušilnikom z alase, telefonom z možnostjo neposrednega klicanja, satelitsko TV z integriranim radiem, dostopom do interneta in sefom.

Kuhinja
Ne zamudite bifejskega zajtrka v restavraciji Prvi Šumar. Hrustljav domači kruh s kremnim maslom, tradicionalni pršuti, domači siri in sveža jajca so najboljša popotnica za popoln dan.
Gostom lahko ponudijo tudi sveže sadje ter pestro ponudbo peciv, jogurtov, žitaric, svežih sokov idr., med zajtrkom pa boste lahko uživali v očarljivem pogledu na okolico. Najboljši recept za čarobno jutro.
Če želite kaj prigrizniti med obroki ali si zaželite sproščeno kosilo, obiščite kamin bar Snowflake. Sprostite se in uživajte v domačih pecivih, hrustljavi pici, okusnih slaščicah in tradicionalni kavi.
Vsem, ki bi dan želeli zaključiti z odličnimi, sveže pripravljenimi napitki, je na voljo hotelsko osebje, ki vam bo pomagalo pri izbiri.

Najpomembnejša pa je seveda pestra izbira jedi. Od tradicionalne bosanske kuhinje do presenetljivega izbora a la carte jedi. Vsaka jed ima okus, ki ga lahko doživite samo v planinah.
Vse sestavine so domačega izvora. Enostavnost kombiniranih sestavin jedem daje neverjeten sklad okusov.

Wellness & Spa
Pobegnite vsakdanu in se sprostite v miru in tišini sarajevske narave. To je popoln slogan za bivanje v hotelu in uporabo hotelskega Wellness centra.
Sproščate se lahko v 23 m dolgem bazenu, otroškem bazenu, 2 savnah, fitnes centru in 2 sobah za masažo. Predhodne rezervacije so zaželene, otrokom do 16. leta starosti pa uporaba fitnesa ni dovoljena.
S pomočjo resnično naravnih elementov vam bodo hotelski tretmaji pomagali pri ponovnem vzpostavljanju naravnega ravnovesja v telesu. Po tretmajih se lahko okrepčate s skodelico čaja in uživate v pogledu na očarljivo naravo planine Trebević.
Hotelska wellnes in spa ponudba vključuje pester nabor različnih tretmajev z vrhunsko izurjenimi terapevti.
Delovni čas Pino wellness centra je od 8.00 do 22.00.

Pino otroški klub
Peljite svoje otroke na prave pustolovske počitnice. V Pino Nature Hotelu so prepričani, da po bivanju pri njih ne bodo odšli zadovoljni le odrasli gostje, temveč tudi otroci. Že od same prijave na recepciji bodo otroci deležni spodbud za raziskovanje okolice in pustolovščine. Notranju otroški klub za malčke je velik 80 m2, odprt pa je od 9.00 do 20.00. Tudi najstniki bodo imeli priložnost za zabavno in kreativno preživljanje časa s strokovnim in profesionalnim osebjem. Otroški klub ponuja dnevne aktivnosti, bazen, mini-disko in zunanje igrišče. Hotel prav tako ponuja stroritve varuške in organizira otroške rojstnodnevne zabave, zabave s klovni in druge vrste animacij.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!