SUPER CENA za 3-dnevni mini oddih za 2 osebi sredi vinogradov Zlate doline: 2x nočitev s polpenzionom v penzionu Akademija Graševine + brezplačna degustacija kutjevških vin + brezplačen najem koles + wi-fi in parking!

Z vsemi čuti okusite čare Zlate doline!

3-dnevni mini oddih v penzionu Akademije Graševine
3-dnevni mini oddih v penzionu Akademije Graševine
3-dnevni mini oddih v penzionu Akademije Graševine
3-dnevni mini oddih v penzionu Akademije Graševine
94,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Akademija Graševine v svojem objektu združuje hotelirstvo, gostinstvo in vinarstvo.

Hrvaška pokrajina, kjer stoji Akademija Graševine, je znana že od časov starih Rimljanov in drugih osvajalcev, ki so tam vladali skozi minula stoletja, slovi pa po tem, da vam ponuja užitek in oddih za dušo in telo. Plodna zemlja, ugodni podnebni pogoji, marljive in delovne roke vinogradnikov ter znanje in izkušnje kutjevških kletarjev dajejo prepoznavna, posebna in širom po svetu znana vina.

V Akademiji Graševine gostom ponujajo možnost, da z vsemi čuti okusijo čare Zlate doline.

Na posestvu Akademije Graševine je tudi restavracija, ki ponuja široko ozbiro vrhunskih sezonskih specialitet, pripravljenih z veliko ljubezni in z domačimi sestavinami. Restavracija ima krasno veliko teraso, ki je prava osvežitev za tople dni in užitke v domačem vzdušju.
Akademija Graševine stoji v neposredni bližini kutjevških kleti najbolj znanih hrvaških vinarjev, obdana z urejenimi vinogradi, katerih videz pride do izraza v vsakem letnem času in naredi splošni vtis še lepši. Obiskovalci lahko uživajo v sprehodih skozi vinograde, jeseni pa lahko sodelujejo pri trgatvi z domačini, ki ob spremljavi tamburic in vina redno traja dolgo v noč.
Objekt ponuja tudi 10 krasno urejenih sob, ki nosijo imena po različnih sortah vina, za najmlajše goste pa je na voljo tudi urejeno otroško igrišče.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!