SUPER CENA za 2-dnevno polnjenje baterij za 1 osebo v neokrnjeni naravi Eko resorta Mlinski kamen v Brestu pri Petrinji: 1x nočitev v apartmaju z lastno savno + kosilo in večerja 1. dan ter zajtrk in kosilo 2. dan + 30-minutni antistresni energetski tretma + neomejeno koriščenje kanujev!

Pobegnite pred vsakodnevnim stresom v neokrnjeno naravo in si odpočijte v sproščenem vzdušju, ki vam ga ponuja eko resort!

Eko resort Mlinski kamen
Eko resort Mlinski kamen
Eko resort Mlinski kamen
Eko resort Mlinski kamen
144,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odlična lokacija je največji adut kmečkega turizma Mlinski kamen, ki stoji v Brestu, nedaleč od Petrinje in le dobrih 60 km od Zagreba. Objekt stoji v vasi z majhnim številom prebivalcev, a ne nekoliko odmaknjen in izoliran od vasi, zato je idealna destinacija za polnjenje baterij v naravi.

Pobegnite stresu!   
Resort Mlinski kamen je kraj, kamor se boste vsekakor želeli vrniti, da bi ponovno začutili neverjetno povezanost človeka z naravo in si odpočili v sproščenem vzdušju, ki vam ga ponuja eko resort. 
Bivanje se je pokazalo kot učinkovito pri ljudeh, ki trpijo za nespečnostjo, posttravmatskim stresom in vedenjskimi motnjami (ADHD, ADD), pomaga zmanjševati stres in nervozo, blaži napade panike in anksioznosti, pomaga pri glavobolih in depresiji ter sprošča celotni organizem! 

Oaza miru, sprostitve in ugodja vam bo zagotovila sanjski oddih! 
Današnji hitri tempo življenja je privedel do neravnovesja med človekovim živlenjem in naravo, ki ga obdaja. Človekova potreba po vrnitvi k naravi in sprostitvi v miru in tišini postaja vse bolj izrazita. Koncept sobivanja z naravo se poleg užitkov v čarih, ki jih ponuja, jaže tudi v pomenu ohranjanja naravnih lepot za naslednje generacije.   
Eko resort Mlinski kamen vam zagotavlja prijetno in nepozabno bivanje, hkrati pa skrbi za ohranjanje okolja in narave v neokrnjeni obliki. Namestitveni objekti imajo nizko porabo energije in so energetsko samozadostni. Resort je tudi urejen v skladu z lokalnimi običaji, kar vam omogoča vrnitev v preteklost in vpogled v življenje lokalnih prebivalcev. S prihodom v Mlinski kamen se boste veliko naučili o kulturni dediščini kraja in doprinesli k njenemu ohranjanju. 
Resort Mlinski kamen sestoji iz niza objektov, ki so posebej urejeni, da vam zagotavljajo udobno bivanje. Vsi objekti črpajo navdih v narodnih običajih kraja, zato celotni prostor, vključno s pohištvom, nosi regionalne značilnosti hiše in načina življenja v njej.

Aktivni oddih in sproščanje v naravi – oddih za dušo in telo! 
Izboljšajte svoje zdravje in kondicijo ter se hkrati tudi odlično zabavajte! Omogočeno vam je neomejeno koriščenje kanujev ter antistresni energetski tretma, ki vam bo omogočil, da v popolnosti uživate na svežem in čistem zraku ter v naravnih lepotah, izboljšate razpoloženje, si povrnete moči in si opomorete od posledic vsakodnevnega stresa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!