Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

ROGAŠKA RELAX! Oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Rogaška 4*

ROGAŠKA RELAX!

Grand Hotel Rogaška - hotel, ki umirja ter poživi telo in duha. Ne spreglejte vseh opcij oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za pomladni oddih v Rogaški Slatini! 3-dnevni paket za 2 osebi: 2x nočitev s polpenzionom v Grand Hotelu Rogaška + vstop v Vis Vita Spa & Beauty center (fitnes, savne in termalni bazen) in termalni kompleks Rogaška Riviera + wi-fi + ostale ugodnosti iz podrobnosti o ponudbi!

Grand Hotel Rogaška - hotel, ki umirja ter poživi telo in duha. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Pomladni oddih v Grand Hotelu Rogaška
Pomladni oddih v Grand Hotelu Rogaška
Pomladni oddih v Grand Hotelu Rogaška
Pomladni oddih v Grand Hotelu Rogaška
Pomladni oddih v Grand Hotelu Rogaška
159,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina in ponuja več namestitvenih možnosti. V hotelu vam je na voljo 194 sob, ki se nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi s 4 zvezdicami superior (premium sobe) ter v dveh s hodnikom povezanih depandansah (Strossmayer in Styria) s 4 zvezdicami (standardne sobe).

Danes je Rogaška Slatina privlačna destinacija za vse, ki želijo izkusiti zdravilne učinke mineralne vode Donat Mg, dobro počutje in mir v objemu čudovite narave in bogate kulturne ponudbe. To je kraj za srečevanja in nova poznanstva, kjer ljudi združuje želja po kakovosti, zdravju in sproščujočih počitnicah. Za nepozabne večere v Grand Hotelu Rogaška vam ponujajo raznovrsten koledar prvorazrednih dogodkov v mogočni Kristalni dvorani, ki je ena izmed najbolj znanih dvoran v vsej Vzhodni Evropi.

V hotelu imajo izvrsten Vis Vita Spa & Beauty center, ki ponuja široko paleto postopkov, s katerimi se boste popolnoma sprostili in revitalizirali. Vsekakor imate bogato izbiro, kako bi želeli preživeti vaš oddih; ponujajo tudi prostor sprostitve z luksuznimi ogrevanimi ležalniki, kakor tudi termalne bazene z masažnimi šobami.
Če želite ostati v formi tudi med časom vašega oddiha ali poslovnega obiska, imate pri njih na voljo sodoben fitnes center. Tukaj boste našli vse kar potrebujete za to, da boste lahko aktivni tudi med vašim oddihom. Vsekakor pa je tudi v okolici hotela veliko možnosti za različne športne aktivnosti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!