Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ambrož pod Krvavcem, Slovenija

Poletne počitnice v idiličnem Hotelu Krvavec 3*

Odpravite se na popolne poletne počitnice v čudovit hotel, ki ponuja veliko aktivnosti na prostem!

Popoln adrenalinski dan na Krvavcu! Super cena za 1x adrenalinski spust z gorskim go-kartom in skirojem ali s kolesom po progi Bambino trail - primerna za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje + 1x uporaba kabinske žičnice v poletnem parku Krvavec za odraslo osebo!

Ne spreglejte vseh adrenalinskih paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

14,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Urejene poti, gorski zrak, čudoviti razgledi in kislo mleko za prijeten vzpon in motivacijo.
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam.

Spusti z gorskimi go-karti
Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi.

Spust z gorskimi skiroji
Poleg zabavnega spusta z gorskimi go-karti, se lahko na pot po urejeni poti podate tudi stoje na gorskem skiroju. Atraktiven spust vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

Spust s kolesom po progi Bambino
Razgibana proga Bambino Trail za spust z gorskimi kolesi je speljana skozi gozd, vsebuje različne terenske oblike z grbinami in bandami manjše zahtevnosti, tako je primerna za širši krog kolesarjev, tako začetnike, kot tudi za otroke od 7. leta dalje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!