Počitnice na morju! SUPER CENA za popoln 4-dnevni oddih za 2 osebi v penzionu Laguna v Metajni na Pagu: 3x nočitev s polpenzionom + pijača in dalmatinska plošča dobrodošlice + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov skozi celotno sezono v penzionu Laguna na Pagu med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
Popoln oddih v penzionu Laguna v Metajni na Pagu
189,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 9,45€ na eDenarnico

PAG
Otok Pag spada v skupino severnodalmatinskih otokov. Poznan je po kristalno čistem morju, veliko nedotaknjenimi zalivi, peščenimi plažami ter mediteranski klimi z dolgimi sončnimi obdobji. Pretežno golo in skalnato hribovje iz severovzhoda daje otoku edinstven izgled, turistom pa ponuja razna doživetja in avanture , prav tako pa tudi miren in popoln počitek v tihem in pomirjajočem okolju.
Otok ima tudi dragocene kulturno zgodovinske spomenike in arheološka najdišča. Negujejo se običaji z pesmijo, prireditvami, narodno nošo in tradicionalno povsod poznano paško čipko. Največje mesto otoka je mesto Pag.

Metajna
V osrednjem delu otoka, v zaščitenem delu Paškega zaliva, se nahaja majhno turistično naselje Metajna (italijansko meta - središče, center) najbolj znano po peščenih plažah in kristalno čistem Morju.
Z severno zahodne strani je povezana z ostalimi kraji Barbata-Zuboviči, Kustiči ter z Novaljo (12 km), središčem severnega dela otoka Paga, ki ponuja gostom možnost za dinamično nočno življenje v številnih nočnih klubih, barih ter restavracijah. Metajna se nahaja ob samem morju in skalnem hribovju ter ponuja širok pogled na celoten Paški zaliv in širše. V vročih poletnih mesecih pretok zraka, ki kroži med skalami in morjem, prinaša svežino, ki omogoča domačinom in turistom še ugodnejše bivanje. Morje je kristalno jasno in zelo čisto. Morski tokovi prinašajo idealno količino svežega pretoka., vendar sta uvala in zaliv dovolj zaprta, da morje ni nikoli premrzlo niti pretoplo.
Metajna ponuja tudi raznovrstne kulinarične specialitete, predvsem morske – raznovrstne ribe ter školjke , ki jih nalovijo domači ribiči. Prijazni domačini vam nudijo tudi jagnjetino, pršut, paški sir, domače vino, domače žganje "žutica" (ponos vsake hiše v Metajni), grozdje, fige…  Največja vrednost pa so ljubeznivi domačini, ki vam bodo vedno na voljo v času vašega dopusta.

KAKO DO TJA?
Prva možnost: Iz trajektnega pristanišča Prizna vozi trajekt na otok Pag v trajektno pristanišče Žigljen. Iz Žigljena 10 km po glavni cesti smer Novalja, prvo križišče na glavni cesti, levo smer Metajna, Metajna je zadnja vas na lokalni cesti.
Druga možnost: Preko Paškega mosta: po glavni cesti smer Novalja (40km), pred Novaljo v križišču zavijete desno smer trajektno pristanišče, prvo naslednje križišče desno smer Metajna.
Tretja možnost: Če prihajate z jadrnico, čolnom, jahto se lahko vsidrate v Paškem zalivu. Novalja je oddaljena 10 km.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Doživetje na Bledu s skakanjem v trampolinskem Fun parku Zaka

Ponudba velja za otroke do 15 leta starosti!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Laško, Slovenija

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

Super cena
Oseb: 1
Dobova, Slovenija

Odrasla vstopnica za živalski park Na Jasi

V tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico (od 3 do 7,99. leta) za živalski park Na Jasi, za 2,50 €!

Super cena
Oseb: 1
Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 12,00 €. Razliko 47,00 € do polne cene (59,00 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!