Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Maribor ali Ptuj, Slovenija

Tematska rojstnodnevna zabava za do 12 otrok

Svojemu otroku zagotovite rojstni dan, ki ga ne bo pozabil! Pozor - kuponi so unovčljivi kar do 11. 4. 2025!

-50%
Oseb: 1
Ptuj ali Maribor

Tečaj latino solo za ženske

Za vse, ki imate radi latino ritme in ples!

-50%
Oseb: 2
Maribor ali Ptuj

Začetni tečaj družabnih plesov za par v plesni šoli Samba

Poskrbite, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču!

-50%
Oseb: 1
Ptuj ali Maribor

Tečaj salsa solo za ženske

Za vse, ki imate radi latino ritme in ples!

Prepustite se glasbi in zaplešite! - 50 % na 2-mesečni (8x 60 min) začetni tečaj SALSE za par, v plesni šoli Samba v Mariboru! Naučite se novih plesnih korakov!

Zavrtite se ob vročih ritmih!

Zacetni tecaj salse, Mb
Zacetni tecaj salse, Mb
60,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 
 

SALSA
Ko govorimo o salsi, nas ime spomni na omako, mešanico različnih začimb, na zvrst glasbe v New York priseljenih porotoričanov in kubancev, ki so svoje vroče ritme prepustili mešanju z bolj jazzovskimi zvoki Severnoameričanov, priseljenih Afričanov in seveda tudi z ostalimi takrat obstoječimi glasbenimi stili ali pa na strasten in vedno bolj popularen ples. Gre za ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze in pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

Tečaj salse v plesni šoli Samba vam bo sprva ponudila znanje osnovnih korakov salse ter nato z vsako nadaljnjo stopnjo, vaše plesno znanje stilsko, tehnično, ritmično in melodično nadgrajevala. Vsaka stopnja je sestavljena iz osmih vaj po 60 minut. Pri salsi ni ovir, ni omejitev – je samo neskončna zabava, ki vas bo vsakič bolj zasvojila in popeljala v čudovit svet salse!

Plesna šola Samba se lahko v 12 letih, delovanja pohvali z kar 29 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Sprva majhna plesna šola, ki se je ukvarjala samo z tekmovalnim plesom je prerasla v ruminirano plesno šolo, ki se danes ukvarja z različnimi zvrstmi plesa in organizacijo prireditev.Idejni vodja plesne šole Samba je bila Natalija Banovič na plesnem področju aktivna že več kot 20 let. V svoji plesni karieri je zmagala na vseh večjih tekmovanjih kot so Internationale, Copenhagen open, Blackpool, Cervia open,… in postala 8 krat državna prvakinja in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Danes ima status plesnega učitelja z dolgoletnimi izkušnjami s področja športnega plesa in družabnega plesa z licenco Plesne zveze Slovenija in Fakultete za šport.

Zakaj se odločiti za njihovo plesno šolo:
- zato ker sta pri njih pozitivno vzdušje in zabava obvezna
- zato ker so kot plesni klub Samba vključeni v Plesno zvezo Slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije
- zato ker imajo ugodne cene in strokovni kader
- zato ker imajo odlične rezultate na tekmovanjih doma in v tujini
- zato ker se tudi v prostem času družimo in so kot ena velika družina, če želiš postati tudi ti del najihove družine se jim pridruži!

V okviru plesne šole Samba organiziramo tudi plesne večere po vsej Sloveniji,  na Hrvaškem, slovenskih termah in še marsikje drugje – za več informacij povprašajte ponudnika na plesnih vajah!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža na toplotni blazini za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

1-mesečna vadba funkcionalnega pilatesa

Odlična vadba za vsakogar!