Nos, o katerem sanjate! - 88 % na bon v vrednosti 1.424 € za estetsko operacijo nosa v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled z vrhunskim strokovnjakom + estetska korekcija nosa (septuma) + lokalna anestezija!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 177 €. Doplačilo, 1.000 € do polne vrednosti 2.424 €, pa poravnate v sami ordinaciji. Ne spreglejte vseh estetskih posegov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

177,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1508,00 €
-88%
Prihranek:
1331,00 €
 
 

Kaj je rinoplastika?
Rinoplastika je kirurški poseg, s katerim dosežemo harmonijo na področju obraza med zgornjo ustnico in nosom. Gre v bistvu za operacijo nosa, a so nastale spremembe vidne tudi v razmerju nosa proti ustnicam. Rinoplastika je lahko izključno estetske, pa tudi funkcionalne narave. Z rinoplastiko se lahko poveča ali zmanjša nos in se spremenijo določeni deli nosu in področja okoli njega. Osnova operacije je poseg na hrustancu in kosteh v nosu, ki določajo njegovo arhitektoniko oz. obliko.Vrste rinoplastik
Operacija nosa se glede na zahtevnost deli na odprto in zaprto. Zaprta operacija se opravi, ko so potrebne manjše spremembe, odprta rinoplastika pa se uporablja za večje posege. Rezultati odprte operacije so bolj vidni, brazgotine pa s časom popolnoma izginejo. Lokalna anestezija je najpogostejša izbira kirurga, čeprav se v določenih primerih uporabi tudi splošna anestezija.

Kdaj in komu se priporoča rinoplastika?
Kot že rečeno, plastična operacija nosu korigira hrustančni in/ali kostni del nosu. Ukrivljen nos, nepravilnosti vrha nosu, izbočena nosna pregrada in druge težave je mogoče odpraviti z operacijo. Rinoplastika lahko tudi odpravi težave z dihanjem. Čeprav gre za rutinsko operacijo, mora pacient izpolnjevati določene pogoje, da je operacija možna. Oseba mora biti v prvi vrsti fizično zdrava in psihično stabilna. Naslednji, izjemno pomembni pogoj, je, da ima oseba realistična pričakovanja od operacije. Še eden od pogojev za izvedbo operacije je polnoletnost. Za vse dvome, če je operacija potrebna ali ne, se lahko posvetujete s strokovnjaki na Polikliniki Superiora.

Pooperativna nega
Mavčni kalup in povoje na nosu je potrebno nositi en do dva tedna po posegu. Tamponi, ki preprečujejo krvavenje, ostanejo v nosnicah 3-4 dni. Hospitalizacija traja en dan. O morebitni uporabi hladnih oblog za zmanjševanje otekline in bolečine vas bo podrobneje informiral kirurg, ki bo izvajal operacijo. Pričakujete lahko, da vam bo svetoval mirovanje, držanje glave v višjem položaju in podobne ukrepe, ki so potrebni, da je okrevanje čim krajše.

Najpomembnejše - rezultati
Prvi rezultati so vidni že takoj po snemanju kalupa, končni učinek pa je viden po približno 6 mesecih.
Zadovoljstvo z rezultati je praktično stoodstotno, še posebej pri osebah, ki so imele realistična pričakovanja, ki jih kirurgi lahko zagotovo izpolnijo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 649

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 122

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Paket frizerskih storitev (striženje, umivanje in fen)

Ne spreglejte vseh opcij frizerskih paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Celodnevna kopalna karta za Termalno kopališče Lenti

Popoln dan sprostitve in vodnih užitkov! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-59%
Rezerviranih 3
NOVO

Servis klimatske naprave na domu

Ponovno popolno hlajenje ali ogrevanje vaših bivalnih prostorov!