- 50 % na vstopnico za didaktični dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci na gradu Fala: voden ogled gradu Fala + voden ogled muzeja Leonardo da Vinci + laboratorij - praktični del (skupinam po 13 oseb je na voljo tudi uprizoritev Zadnje večerje) + escape labirint!

V tej ponudbi je na voljo tudi vstopnica za otroka 6-10 let za 4,50 €!

Didakticni dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci
Didakticni dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci
Didakticni dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci
Didakticni dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci
Didakticni dogodek Laboratorij Leonardo da Vinci
9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-50%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Laboratorij Leonardo Da Vinci

Leonardo upravičeno nosi naziv “genij” saj je bil aktiven na praktično vseh znanstvenih področji. Pa ne le aktiven, tudi izredno uspešen, tako so njegova dela razvrstili v segmente in podsegmente. Na raznih področjih je bil aktiven predvsem po obdobjih njegovega življenja, zato so za lažje razumevanje in boljše dojemanje njegovega ustvarjalnega življenja uvrstili njegovo ustvarjanje po časovni lestvici. To omogoča dvoje - odkrivanje življenjske poti Da Vincija, kje in kako je živel, za koga delal in ustvarjal, ter spoznavanje njegovih del, idej in vizij.

Laboratorij Leonardo Da Vinci je didaktični dogodek, namenjen obiskovalcem vseh starosti, saj se program prilagaja starostni skupini. Skozi igre in didaktična dela boste spoznali življenje  Da Vincija ter spoznali življenje poznega srednjega veka. Potovali boste skozi vsa obdobja življenja umetnika, se poglobili v njegova najbolj prepoznavna dela (na primer Mona Liza in Zadnja večerja) in z vojaškimi napravami "ubranili grad pred napadom turške vojske".

Potek dogodka Laboratorij Leonardo Da Vinci:

SPOZNAVANJE GRADU FALA
Skupina pride na grad in je najprej deležna ogleda gradu, začne se s sprejemom pri Ledenici na vhodu barvitega parka gradu in nadaljuje z ogledom grajskega dvorišča. Najprej ogled kapelice ter terase, nato preko grajskih kleteh in kuhinj prehod do grajske ječe. Po ogledu le-te v zgornjih prostorih dvorni vodič razkaže čudovite baročne sobane. Nato se skupina preseli na gospodarsko dvorišče na spoznavanje obrti, ki so se tam odvijale ter o načinu življenja in režima na gradu v času domovanja grofov.    

VODEN OGLED MUZEJA Leonardo Da Vinci

Predstavitev najbolj znanih Da Vincijevih likovnih del (kot je naprimer Mona Liza, Zadnja večerja ...) in njegovih eksponatov (samostrel, most ...).  

LABORATORIJ - PRAKTIČNI DEL 
Vsak obiskovalec se bo lahko preizkusil v izdelovanju makete mostu, risanju, obratnemu pisanju in streljanju s samostrelom. Skupinam po 13 oseb je na voljo tudi ponazoritev freske Zadnja večerja.  

ESCAPE LABIRINT
Obiskovalci bodo preizkusili svojo prostorsko koordinacijo v labirintu, ki ga je zasnoval genij Leonardo Da Vinci.

Edinstvena dogodivščina, ki je ne smete zamuditi!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!