Vrhunska avto oprema! - 50 % na komplet univerzalnih dišečih avtomobilskih tepihov (EKO guma, garnitura 4 kosi) z visokimi robovi za maksimalno zaščito talnih oblog + gratis: strgalo za led in osvežilec zraka!

Ponudba vsebuje: 1x komplet univerzalnih gumijastih tepihov za avto iz dišeče EKO gume (garnitura 4 kosi) + gratis: strgalo za led in osvežilec zraka.

GMT
GMT
15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
31,80 €
-50%
Prihranek:
15,90 €
 
 

Odišavljeni gumijasti tepihi, s katerimi bo udobje v vašem avtomobilu popolno!
Tepihi so slovenskega porekla, so univerzalni in narejeni iz dišeče EKO gume, ki je človeku prijazna, prijetnega vonja in brez kakršnih koli zdravju škodljivih primesi. Imajo ekstremno visoke bočne robove za maksimalno zaščito talnih oblog, po označenih linijah si sami prilagodite tepih notranjosti vašega vozila. Izdelek ustreza evropskim direktivam in zakonom avtomobilske industrije.

GMT je vodilna slovenska družba na področju uvoza, prodaje in distribucije nadomestnih in dodatnih avtodelov za osebna in lahka tovorna vozila, hkrati pa je s svojimi hčerinskimi družbami tudi uradni zastopnik in distributer maziv znamke Castrol, BP in Aral za Slovenijo, območje nekdanje Jugoslavije ter Bolgarijo.

V družbi GMT se že od ustanovitve zavedajo, da je temelj uspeha dosledno uresničevanje izpolnitev želj strank in hiter odziv na njihovo povpraševanje. Čeprav imajo 90 odstotkov dobaviteljev iz tujine, zagotavljajo dobavo želenih rezervnih avtodelov slovenskim kupcem v 24 urah. Dostava je izpopolnjena, najmanj dvakrat na dan so na ključnih lokacijah z vašimi avtodeli, bodisi v svojih maloprodajnih poslovalnicah, pri ključnih kupcih po Sloveniji ali drugod po Evropi. Njihov prodajni program zajema več kot 100.000 izdelkov.