Soba pobega samo za otroke in njihovo bujno domišljijo! - 60 % na 60-minutni Escape Room za 1 otroka od 7. do 14. leta! Izbirate lahko med različnimi sobami pobega: Skrivnostna soba Vilinov, Zakleta Bradavičarka, Nori znanstevnik Nace, Jedi akademija in Pobesnela profesorica!

V sobah poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo iskani predmet ali izhod iz sobe.

Otroška akademija
Otroška akademija
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-60%
Prihranek:
15,10 €
 
 

V sobah poteka doživljajska igra v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih, ugank, itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan, Čudežni napoj, Svetlobni meč, formulo za zdravilo bolezni Norih krav ali se rešijo iz šole. Cel čas igre otroke spremlja animator, ki skrbi za varnost in pa pomaga s kakšnim namigom, če ga otroci potrebujejo. Igra traja 60 minut, ob koncu otroci dobijo spominsko plaketo, animator pa posname tudi dve fotografiji, ki ju pošljejo po elektronski pošti.

ESCAPE ROOM ZA OTROKE
Gre za sobo po načinu escape room oz. sobo pobega, ki je namenjena izključno otrokom od 7. do 14. leta starosti. Izbirate lahko med 5 različnimi sobami, v eni pa se lahko po novem zraven igrate tudi starši! Igra traja 60 minut, pri njej pa sodeluje od 4 do 8 otrok, v sobi Pobesnela profesorica pa lahko tudi do 16 otrok. Otroška akademija omogoči igranje v sobi, za oblikovanje dovolj velike skupine pa se organizirajo starši sami. Termin za obisk je potrebno predhodno uskladiti po e-pošti ali telefonu. 

SKRIVNOSTNA SOBA VILINOV (primerno za otroke od 7. do 9. leta)
V Skrivnostni sobi Vilinov poteka doživljajska igra, polna ugank (logičnih, matematičnih, jezikovnih, itd.), otroci se bodo tako podali na skrivno pot Vilinov ter urokov. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo Čarobni prstan. V deželo Šajersko se je prikradel zloben zmaj Smaug in Vilinom ukradel prstan. Zaradi tega se je nad deželo strnila tema. S prijatelji bodo imeli na voljo le 60 minut, da deželo Šajersko odrešijo večne teme in najdejo čarobni prstan.

ZAKLETA BRADAVIČARKA (primerno za otroke, starejše od 8. leta)
Skorajda ni otroka, ki še ne bi slišal za mladega čarovnika, ki je hodil na znano čarovniško šolo Bradavičarko. Šola je polna skrivnosti, ugank in urokov. Profesor Noruč je v svoji sobi pripravil čudežni napoj, do katerega pa bi se radi prikradli tudi Mrlakensteinovi privrženci. Bo vaš otrok s prijatelji našel čudežni napoj in rešil Bradavičarko, preden bo prepozno?

NORI ZNANSTVENIK NACE (primerno za otroke, starejše od 9. leta)
Znanstvenik Nace že dolgo časa živi v osami in v svojem laboratoriju dela različne tajne poskuse. En dan se mu poskus izjalovi in Nace se okuži s smrtonosnim virusom norih krav. Med svojimi zapiski, ker je izgubil obe očesi, ne najde več formule za zdravilo. Ali mu bodo otroci s svojo ekipo znanstvenikov pomagali najti zdravilo in pobegnili iz laboratorija preden se z virusom norih krav okužijo tudi oni?

JEDI AKADEMIJA (primerno za otroke, starejše od 8. leta)
Si želiš postati intergalaktični borec za vse dobro? Želiš tudi ti obvladati silo in postati pravi Jedi? Pripelji svoje prijatelje in preizkusite se v nalogah in izzivih, ki vam jih je pripravil mojster Joda ter osvojite svoj svetlobni meč. Vendar pohitite, prebuja se temna stran sile, ki grozi miru v galaksiji! Boste uspeli postati borci za dobro stran in zaščititi galaksijo preden bo prepozno? Imate le 60 minut časa. Naj bo sila z vami!

POBESNELA PROFESORICA (za otroke in starše!)
Že dolga leta profesorica Radmila sanja o tem kako bo nekega dne tehnologija toliko napredovala, da bodo otroke namesto nje učili roboti. Trudi se in se trudi, da bi jih kaj naučila, oni pa ji stalno nagajajo. Še hujši so starši, ki jo kličejo in kregajo zakaj imajo njihovi otroci slabe ocene. Z otroki se sploh ne pogovorijo, samo nad njo se znašajo. Nekega dne se ji na roditeljskem sestanku popolnoma odpelje in vas zaklene v učilnico in kabinet. Ampak šola se čez eno uro zapre za cele počitnice! Če iz šole ne pobegnete pravočasno, boste zagotovo izstradali. Pobesnela profesorica je malo drugačna od ostalih sob. Profesorica Radmila je namreč precej raztresena in ima pol stvari porazgubljenih po kabinetu pol pa po učilnici, zato igra poteka v ekipah in dveh prostorih. vendar brez sodelovanja ne boste morali združiti namigov in se rešiti iz sob. To pa ni edina stvar, ki je malo drugačna! Samo v to sobo lahko sabo pripeljete tudi starše.

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 8

Začetni tečaj družabnih plesov za par v plesni šoli Samba

Poskrbite, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču!

-50%
Rezerviranih 7

Tematska rojstnodnevna zabava za do 12 otrok

Svojemu otroku zagotovite rojstni dan, ki ga ne bo pozabil! Pozor - kuponi so unovčljivi kar do 30. 12. 2020!

Super cena
Rezerviranih 8

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako! Kuponi so unovčljivi do 31. 7. 2020!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! Kuponi so unovčljivi kar do 15. 10. 2020!

-55%
Rezerviranih 3
NOVO

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju! Kupone lahko unovčite vse do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 8
NOVO

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več - vse do 30. 9. 2020! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za otroka 2-12 let za 6,50 €!