Samozdravljenje gripe in prehladnih obolenj! - 51 % na 4-urni tečaj vzhodnih zdravilnih tehnik masaže - Shiatsu! Preprosta, a učinkovita masaža ramen, hrbtenice, glave in išias točk z blagodejnimi učinki za dušo in telo!

Naučite se vzhodnih zdravilnih tehnik masaže in preženite vse zimska prehlade in gripo!

39,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-51%
Prihranek:
41,00 €
 
 

Shiatsu je starodavna veščina zdravljenja, ki izhaja iz Japonske in je oblika terapije, pri kateri pritiskamo na akupresurne točke in tako uravnovešamo telesno energijo. 
Shiatsu terapija je lahko dinamična ali statična, poleg pritiskanja lahko vsebuje natezanje udov, zgornjega dela trupa, gnetenje in sproščanje zategnjenih mišic in podpiranje šibkih področij.

Shiatsu se je razvil iz tradicionalne orientalske masaže in podobno kot druge vzhodne terapije deluje na podlagi energetskega telesnega sistema z uporabo mreže meridianov in energetskih kanalov. Koncept o telesu kot o energetskem organizmu izhaja iz tradicionalne kitajske misli in se je skozi stoletja izkušenj in proučevanja razvil v sistem medicinske teorije.
Na tečaju s masaže se naučimo preproste, a učinkovite masaže ramen, hrbtenice, glave, išias točke. S tem znanjem pomagamo sebi in bližnjim pri alergijah, astmi, bolečini v hrbtenici, revmi, išiasu, migreni, gripi, saj prost pretok vitalne energije (kitajsko chi) tako dvigne odpornost telesa. Najbolj imenitna vaja je medvedja hoja. Brat in sin sta s to masažo v treh dneh pozdravila gripo. Tudi zakrčena roka je bila v hipu pozdravljena. Prav tako v hipu pomaga točka pri srčni kapi.
Seveda je vsak posameznik drugačen. Veliko je odvisno od našega truda, dela, trajanja obolenja in vere v uspeh. 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 428

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-60%
Rezerviranih 295

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-73%
Rezerviranih 3
NOVO

Prestižna zlata nega obraza in dekolteja

Do čudovite kože s pomočjo pravega zlata! GRATIS urejanje obrvi ali trepalnic!

-51%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrednostni bon Mestne optike

Izbirate lahko med pestro ponudbo korekcijskih očal! Vstopite v zimo z novimi očali!

-50%
Rezerviranih 3