- 58 % na tečaj Cardio tenis za odrasle (4 obiski po 60 min): najem igrišča + trener + uporaba tenis žogic in ostalih rekvizitov! Dvignite raven vzdržljivosti na terenu ter postanite spretnejši in hitrejši v svoji igri.

Skupinska dejavnost za vsakogar, ne glede na predznanje tenisa.

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
69,00 €
-58%
Prihranek:
40,00 €
 
 

CARDIO TENIS
Cardio Tenis je zabavna skupinska dejavnost za vsakogar, ne glede na njegovo predznanje tenisa.
Začetniki se bodo naučili osnov vseh udarcev. Tisti, ki osnove že obvladajo, bodo svoje znanje utrdili. Naprednejši igralci pa bodo ob vajah z visoko intenzivnostjo dvignili raven svoje vzdržljivosti na terenu in v svoji igri postali spretnejši in hitrejši.
Vaje so zasnovane tako, da vsakemu posamezniku omogočijo dati od sebe 100%, ne glede na njegovo teniško predznanje oz. fizično pripravljenost.
Prav vsi skupaj pa se bomo ob tem zabavali.

TURBO TENIS AKCIJA
Če si želite osebno delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Dejan Jaki je belemu športu predan od svojega 7. leta. Znanja ne črpa samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjuje. Dejan razpolaga z licenco teniškega trenerja A, kar je najvišja stopnja.
Vse svoje bogato znanje je združil v novi obliki vadbe, ki vam bo ob pospešenem srčnem utripu približala tenis kot začetniku. Naprednejšim igralcem bo z dodelanimi drili dvignila natančnost. Aktivni dolgoletni tenisači bodo po zaključku programa hitrejši, okretnejši in se z več vzdržljivosti lažje kosali s svojimi dolgoletnimi nasprotniki.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 44

Darilni bon za tečaj latinskoameriških/standardnih plesov

Bodite izvirni in svojim najdražjim podarite unikatno plesno darilo! Kuponi so unovčljivi do 2. 3. 2020!

-55%
Rezerviranih 6

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

-50%
Rezerviranih 4

Letna neomejena karta za 2 osebi za obisk vadb

Motivacija, dvig kondicije, okrepitev mišic, izguba kilogramov, oblikovanje telesa, sprostitev in zabava!

Super cena
Rezerviranih 4

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-54%
Rezerviranih 19

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.