Za prste obliznit! - 50 % na gurmansko pojedino za 4-5 oseb v Kavarni in Okrepčevalnici Pri Mostu v Litiji: meso po izbiri ali hobotnica izpod peke na odprtem ognju! Vsebuje cca 2 kg mesa po izbiri in cca 2 kg zelenjave!

V tej ponudbi je na voljo tudi gurmanska pojedina z mesom po izbiri ali hobotnico izpod peke za 6-8 oseb za 59,80 €!

obrok izpod peke
obrok izpod peke
39,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-50%
Prihranek:
40,20 €
 
 

Odlična ideja za obrok z družino ali prijatelji! Odpravite se v Litijo, v prijetno vzdušje Kavarne in Okrepčevalnice Pri mostu in si privoščite slastno meso ali hobotnico izpod peke! Zagotavljamo vam, da boste deležni kulinarične izkušnje, ki je še dolgo ne boste pozabili!

Sač ali peka je ena redkih ohranjenih posod za pripravo prave tradicionalne kulinarike. Takšen način priprave so poznale že starodavne kulture, danes pa jo uporabljajo na območju Balkana. Posoda za peko je sestavljena iz spodnje posode, kjer se pripravita meso in zelenjava, in zvonastega pokrova, na katerega se cel čas pečenja nalaga žerjavica. V peki se jedi pečejo več ur, na tak način pa je mogoče pripraviti vse vrste mesa, pa tudi različne ribe in predvsem hobotnico. Obvezen dodatek so velike količine zelenjave in krompirja, ki poskrbijo za sočnost in dober okus. Na tak način pripravljene jedi so mehke, sočne in polne okusa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
-62%
Rezerviranih 3
NOVO

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije zobozdravstvenih storitev, preverite med dodatnimi možnostmi!

-72%
Rezerviranih 5
NOVO

Modno žensko striženje

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije frizerskih storitev - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-60%
Rezerviranih 3
NOVO

SPA pedikura za ženske in moške (60 min)

V tej ponudbi lahko izberete tudi SPA pedikuro + permanentno lakiranje za 25 €!