Prihranite ure sedenja pred učnim gradivom! - 82 % na 5-urni intenzivni tečaj hitrega branja: predstavitev tehnik učenja + praktične vaje + časovno planiranje + delovanje tehnik v praksi + brezplačen certifikat po opravljenem tečaju, pri zavodu SLEO!

Osvojite tehnike hitrega branja in naj se vaše učenje prelevi v čudovito izkušnjo raziskovanja učnega gradiva!

Intenzivni tecaj hitrega branja (5 ur)
Intenzivni tecaj hitrega branja (5 ur)
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
110,00 €
-82%
Prihranek:
90,10 €
 
 

Če imate občutek, da bi se lahko hitreje in učinkovitejše učili, se odpravite na tečaj hitrega branja! Vsi smo se kdaj znašli pred goro gradiva in nismo vedeli niti kje začeti. Marsikdaj se kar slepo zaletimo v branje prve strani prve knjige, ne da bi sploh imeli pregled nad obsegom izpita in s tem zapravljamo dragoceni čas, fokus in energijo. Izberite drugačen pristop v procesu vašega učenja, osvojite tehnike hitrega branja in naj se vaše učenje prelevi v čudovito izkušnjo raziskovanja učnega gradiva/knjige ali pa zapiskov.

TEČAJ HITREGA BRANJA
Tečaj hitrega branja je namenjen učencem višjih razredov osnovne šole, dijakom, študentom kot tudi vsem tistim, ki želite svoje učenje izboljšati in si prihraniti ure sedenja pred učnim gradivom. Po opravljenem tečaju hitrega učenja bo vaše učenje doseglo večjo učinkovitost in čas učenja se bo bistveno skrajšalo!
Tečaj hitrega branja poteka v klimatiziranem, prostornem trening centru na Šmartinski cesti 106 v Ljubljani. Vsi obiskovalci imate na voljo brezplačno parkirišče od 16.00 do 20.00 ure. S strani organizatorjev bo zagotovljena pijača, manjši prigrizki, pisala ter bloki za pisanje.

VEČ O PONUDNIKU
Vizija TOP Študenta je oblikovanje platforme, ki bo omogočila vsem dodatno izobraževanje in se bo dolgoročno primerjala z vsemi ostalimi že obstoječimi referenčnimi portali in platformami. Z njihovo ponudbo želijo zadovoljiti potrebe mladih, ki si želijo hitro, enostavno in na enem mestu nagraditi svoje znanje ter ga začeti tudi praktično uporabljati.
Njihova izobraževanja so namenjena torej vsem mladim raziskovalcem, ki trenutno iščejo podporo na osebnostni in profesionalni ravni. Udeležite se jih lahko v živo na dogodkih ali pa kar iz domačega naslonjala preko webinarjev ali video vsebin.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!