50 % popusta na ČUDEŽNO SKODELICO, ki zmeraj zadrži vsebino! Plačajte 11,97 € za skodelico za vse starosti + všteto poštnino, v vrednosti 23,94€.

11,97€
    Kupi kupon
Vrednost:
23,94 €
-50%
Prihranek:
11,97 €
 
 

Čudežna otroška skodelica, se vrti in vrti, vsebino pa v sebi zadrži! Vsakemu se kdaj zgodi majhna nerodna nezgoda, vaši malčki pa so v tovrstnih nezgodah polivanja in prevračanja pravi mali mojstri. Kljub temu, da talente spodbujamo pa bomo vam prihranili nekaj čistilnih akcij s čudežno otroško skodelico, v kateri vsebina ostaja! Odprtina bo vedno obrnjena navzgor ne glede na to, kako jo otrok obrača, saj se čarovnija skriva v sredini, kjer se notranja skodelica obrača za 360° in odprtina čudežno ostane vedno na zgornji strani, tako da hrana vedno ostane v skodelici ne glede na to, kako skače, se ziba ali celo leti :) Otroci imajo radi čudežno skodelico, ker je z njo vsaka malica zabavna. Skodelica je izdelana v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in jo odlikuje certifikat varnosti. In kar je najboljše - zadovoljni boste tako vi kot vaš malček;)


To je prva otroška skodelica za otroke na svetu, kjer stvari ostanejo v njej. Zdaj lahko pozabite na skrbi, ko otroci malicajo. Skodelica je v otroških rokah 100-odstotno, popolnoma varna. Odprtina bo vedno obrnjena navzgor ne glede na to, kako jo otrok obrača. Čarovnija se skriva v sredini. Čudežna skodelica deluje tako kot globus. Notranja skodelica se obrača za 360° in odprtina čudežno ostane vedno na zgornji strani, tako da hrana vedno ostane v skodelici ne glede na to, kako skačete, se zibate ali celo letite. Otroci lahko uporabljajo čudežno skodelico kot super pripravo za prenašanje malice. Otroci imajo radi čudežno skodelico, ker je z njo vsaka malica zabavna, in to ne da se pri tem kaj umaže. In ko je čas za malico mimo, skodelico pokrijemo s pokrovom, da malica ostane sveža, dokler ne postanemo ponovno lačni. Skodelica je idealna tudi za hranjenje vijakov in matic, sponk za papir, risalnih žebljičkov itd. Uporabljate jo lahko v pisarni, prinesite jo na zabavo ali na kopališče. Nov, inovativni izdelek so izdelali starši. Skodelica je izdelana v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in je patentirana. Skodelico odlikuje certifikat varnosti, 2-letna garancija, perete jo v pomivalnem stroju v zgornji košari, 100% garancija na zadovoljstvo.

Vaše naročilo vam bodo dostavili v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 3 delovnih dneh. Čudežna Skodelica je blagovna znamka slovenskega podjetja Arcula, ki je prisotno na tržišču že od leta 1992 in je njen ekskluzivni distributer.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 361

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih več kot 100

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Rezerviranih 27

Popolna masaža 3 v 1, v Svetu Terapij (60 min)

Magični dotik do popolnega zdravja in ravnovesja!

-59%
Rezerviranih 10

Popolna sprostitev v Svetu Terapij (75 min)

Z naravnim dotikom, do vašega zdravja in odličnega počutja!

-59%
Rezerviranih 6

Servis klimatske naprave na domu

Ponovno popolno hlajenje ali ogrevanje vaših bivalnih prostorov!

-50%
Rezerviranih 8

Depilacija nog (do kolen)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tretma depilacije na drugih predelih telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!