- 50 % na 4- do 12-urni najem napihljivega gradu MEGA stolpi, z veliko skakalno površino in dvema toboganoma. Za nepozabno zabavo vaših otrok! Teža gradu je 40 kg, polni se 3 minute. Primeren je za otroke od 3 do 10 leta starosti. Na gradu se lahko hkrati igra do največ 8 otrok.

Popestrite vašo zabavo!

napihljivi grad
napihljivi grad
60,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 
 

Ali se bliža rojstni dan vašega otroka? Praznujete sami in bi radi poskrbeli, da se bodo zabavali tudi otroci? Bi radi popestrili počitnice? Potem je najem napihljivega gradu z veliko skakalno površino in dvema toboganoma odlična izbira!

Napihljivi grad ima 4 stolpe, ki v višino merijo skoraj 4 metre. Grad ima veliko skakalno površino in dva tobogana. V dolžino meri 6,5 metra, v širino 3,8 metra. Teža gradu je 40 kg, polni se 3 minute. Zložen grad se lahko prevaža v večjem prtljažniku osebnega avtomobila. Primeren je za otroke od 3 do 10 leta starosti ter teže do 40 kg. Na gradu se lahko igra do največ 8 otrok hkrati.

Napihljiv grad je primeren za družinske zabave, poroke, poletne piknike, razne prireditve na prostem, za zabave, ki jih za svoje zaposlene organizirajo podjetja, prireditve za najmlajše...

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih 3

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!

-94%
Rezerviranih 4

Online tečaj nemščine, 6 mesecev

V tej ponudbi lahko izberete tudi 12-mesečni tečaj za 29 € ali 18-mesečni tečaj za 39 €!

-57%
Rezerviranih 5

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!