-50 % na 5-dnevni smučarski oddih za 2 osebi s smučarskimi kartami v apartmajih Vila Tatjana*** v Kranjski Gori! Ponudba vsebuje: 4x nočitev, 2x 3-dnevna smučarska vozovnica za odraslo osebo z vključeno nočno smuko + dobrodošlica, uporaba posteljnine, brisač + uporaba shrambe za smuči.

S klikom na Izberi ponudbo izberite 5-dnevni paket za dve osebi za 260 € ALI 5-dnevni paket za do 5 oseb za 486,5 €.

Kr. Gora smucanje za 2
Kr. Gora smucanje za 2
Kr. Gora smucanje za 2
Kr. Gora smucanje za 2
Kr. Gora smucanje za 2
260,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
520,00 €
-50%
Prihranek:
260,00 €
 
 

V Kranjsko Goro na nepozabno smučanje!

V predprazničnem decembru bo v Kranjski Gori veselo – poleg smučanja se obeta prava paleta aktivnih doživetij, zabave, prireditev, koncertov in animacijskih programov. Raznoliki tereni omogočajo odlično smuko tako začetnikom kot vrhunskim smučarjem, smučarske proge so nanizane na nadmorski višini od 800 m do 1215 m. Na voljo vam je 14 vlečnic in 5 sedežnic, skupaj kar 18 prog različnih zahtevnosti. Ker vremenske razmere običajno že ob koncu novembra omogočajo umetno zasneževanje večjega dela prog, vam odlična smuka ne bo ušla. Poleg tega se boste lahko udeležili veselo-decembrskih prireditev, animacijskih programov in drugih atrakcij, z družino se boste lahko podali v raziskovanje mistične preteklosti Zgornjesavske doline in občudovali njeno dedišččino. Kljub temu, da snega ne garantirajo, pričakujejo, da bodo v primeru ugodnih vremenskih razmer smučarsko sezono odprli 29. novembra 2013.

Apartmajska hiša Vila Tatjana stoji ob kolesarski stezi Kranjska Gora – Martuljek na mirni lokaciji v bližini gozda. Do centra mesta in smučišča je kratek, 7 minutni sprehod, oddaljenost centra je nekaj manj kot 500 metrov. V hiši ponujajo lično opremljene, udobne in skrbno vzdrževane sobe in apartmaje različnih velikosti, od najmanjših za 2 osebi, vse do skupinskih apartmajev za 12 oseb. Vse namestitve so nekadilske, prav v vseh apratmajih pa so dobrodošle tudi vaše domače živali. V bližini se nahaja velik trgovski center, z restavracijami, lokali in trgovinami.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!