Darilo za najdražje! - 69 % na odlično 75-minutno masažo po izbiri: 1.) masaža Kvadrusove sanje (klasična masaža telesa in refleksna masaža stopal s kokosovim maslom) ALI 2.) klasična švedska masaža celega telesa ALI 3.) pritobolečinska masaža z mandljevim oljem, v studiu Kvadrus!

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Masažna sprostitev po izbiri v studiu Kvadrus (75 min)
Masažna sprostitev po izbiri v studiu Kvadrus (75 min)
21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-69%
Prihranek:
48,10 €
 
 

MASAŽA KVADRUSOVE SANJE (75 min)
Klasična švedska masaža in refleksna masaža stopal z kokosovim maslom:
- masaža hrbta 25 min 
- masaža nog 25 min
- refleksna masaža stopal 25 min

Tokratna masaža je namenjena razvajanju  vaših čutov. Vrhunsko kokosovo maslo oddaja aromatičen vonj, ki bo božal vaša dihala. Izkušene roke naših maserjev s bodo potrudile, d vam bo neizmerno prijetno. 
Zakaj Kokosovo maslo?
Kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo in je prijetnega vonja. Se hitro vpija, ne pušča madežev na oblačilih.  Je bogato z vitamini A, B in E, ki varujejo kožo pred nastankom prostih radikalov. Preprečuje prezgodnje staranje kože, gube ter madeže. Kokosovo olje kožo tudi pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi. Ker se vpije globoko vanjo, jo okrepi in globinsko zdravi, izjemno učinkovito pa je tudi pri lajšanju posledic prekomernega sončenja. 

ŠVEDSKA MASAŽA IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže in refleksna masaža stopal vzbuja ugodje in lahko izboljšata zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža in refleksna masaža stopal vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje,  gnetenje in refleksna masaža izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave… 

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL 
Namen refleksne masaže je vzpostaviti ravnovesje vseh organov v telesu. Sinhronizirano delovanje naših organov je temelj dobrega počutja in zdravja. Refleksna masaža stopal lahko pomaga ohranjati mladost. Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda čiščenja telesa, razstrupljanja telesa. S pomočjo refleksne masaže stopal se izboljšuje prekrvavitev organov.

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA (75 min)
Masaža za dva V našem novem salonu si lahko privoščite sprostitveno masažo za dva. Vam vsakodnevne obveznosti, delo, stres jemljejo energijo ? Poskrbeli bomo , da se boste sprostili, umirili in spočili. Masaži potekata v salonu istočasno na dveh masažnih mizah vendar vsaka v svojem boksu. Pričakujemo vas v moderno urejenem salonu. Povabite in presenetite svojega partnerja, prijatelja, prijateljico z odlično masažo.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA (75 min)
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratni hrbtenici, priporočamo odlično 60-minutno protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.   
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih.  Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.     

KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO? 
- Sproščajo se napete mišice
- Telo se segreva
- Ustvarijo se pogoji za boljše dihanje
- Poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi
- Razteza se vezno tkivo sklepov
- Preko živčevja deluje na notranje organe.

MASAŽA JE PRESTIŽ, KI SI GA MORATE PRIVOŠČITI!

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

STUDIO KVADRUS

Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem,
- so natančni in resni,
- so strokovno podkovani,
- nudijo varno okolje,
- se lahko masirata dva istočasno,
- masira vas lahko maserka ali maser,
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30,
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih,
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,
- uporabljajo izključno slovenska olja,
- lokal je klimatiziran,
- na voljo je veliko parkirišče,
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!