Super cena! Odličen nadkulinarično navdahnjen morski slow food s 4 hodi za 2 osebi izpod rok kuharskega mojstra dalmatinske kuhinje, Milenka Poljaka, v Konobi Bonaca Medvode. Plačajte 39,50 € za gurmansko dogodivščino v dvoje, v 100% pravi dalmatinski kuhinji!

Ponudba vsebuje: 1. bakalar + 2. morska rižota + 3. bela riba v objemu malancana + 4. sladica (okus fig) + GRATIS 2x 1dcl kozarec Malvazije, vina Kras.

Odlicen slowfood za 2 v Konobi Bonaca!
Odlicen slowfood za 2 v Konobi Bonaca!
Odlicen slowfood za 2 v Konobi Bonaca!
39,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Ribja restavracija Konoba Bonaca je restavracija, v kateri se morska hrana pripravlja na stari dalmatinski način. Okusne ribje jedi kuharji pripravijo z uporabo najboljšega olivnega olja, ki da najboljši okus, kakšnega mora imeti vsaka morska hrana. Riba mora biti sveža in tega se najbolj dosledno držijo, sajgostom pred pripravo ribo pokažejo, da se gost sam prepriča o kvaliteti ribe in svežini ribe.

Ribje jedi so najbolj okusne če jih pripravljajo na enostaven način in prav to so dosegli. Veseli jih, da jim gosti rečejo, da so ribja restavracija v pravem pomenu. Njihov kulinarična ponudba rib in ribjih jedi je zelo pestra, gosti se za predjed največkrat odločajo za rižoto in sicer - rižoto iz morskih sadežev, rižoto s škampi, sipino rižoto in rižoto iz konobe. Od glavnih jedi se gosti najbolj odločajo za jedi izpod peke - hobotnica izpod peke, romb izpod peke, brancin izpod peke ter kovač izpod peke. Izpod pek epripravljajo tudi jagenjčka in teletino. Zelo okusna je riba pripravljena v soli, zato tudi velikokrat pripravljajo brancina v soli.
Okus vsake jedi zaokroži vino in vsaka riba, ribja jed in ostala morska hrana je izpopolnjena, če lahko izberete določeno vino. V restavraciji gostom ponudijo izvrstna dalmatinska, istrska in slovenska vina.

Kljub zasedenosti z delom v ribji restavraciji, pa vas bo kuhar na kuharskih tečajih veliko naučil o tem, kako pripraviti okusne ribje jedi ter ostalo morsko hrano.
Cilji tečajev so, da se vsak tečajnik nauči, kako doma skuhati jedi njihove zdrave kuhinje. Prav tako je cilj, da se dvigne prag zahtevnosti vsakega tečajnika ob naročanju ribe v restavracijah in s tem se tudi dviguje raven ribje ponudbe v naših restavracijah.
Na tečaju je prisoten vinogradnik, ki na najbolj strokoven način pojasni vsako postreženo vino. Ujemanje vina in hrane je čudovit spoj, ki ga tečajniki  doživijo v živo in postanejo pravi strokovnjaki v poznavanju istih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!