LAST MINUTE IZLET! SUPER CENA za 5-dnevni velikonočni potep na nepozabne Ferske otoke: povratni let Zagreb-Vágar-Zagreb za 1 osebo + ročna in oddana prtljaga + 4x nočitev z zajtrkom v hotelu Foroyar 4* + turistične takse + vodič skupine na potovanju v hrvaškem jeziku!

Ne spreglejte vseh možnosti obiska Ferskih otokov med dodatnimi možnostmi ponudbe! Odhod je zagotovljen!

5-dnevni velikonocni potep na nepozabne Ferske otoke
5-dnevni velikonocni potep na nepozabne Ferske otoke
5-dnevni velikonocni potep na nepozabne Ferske otoke
5-dnevni velikonocni potep na nepozabne Ferske otoke
5-dnevni velikonocni potep na nepozabne Ferske otoke
570,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Ferski otoki - velika noč (19. 4.-23. 4. 2019)

Zagotovljeno
potovanje z direktnim letom iz Zagreba na Ferske otoke. Obiščite nedotaknjeno naravo, prelepe pokrajine in prave naravne lepote, ki jih niso uničile trume turistov. Bodite eden od redkih obiskovalcev, ki so imeli doslej možnost obiskati Ferske otoke!

Program potovanja
19. 4. 2019 
Srečanje potnikov z vodičem potovanja na odhodnem terminalu (1. nadstropje) Srečanje potnikov z vodnikom potovanja na odhodnem terminalu (1. nadstropje) Mednarodnega letališča Zagreb „Franjo Tuđman“, 2 uri pred poletom. Prijave na let se začnejo 2 uri pred letom in trajajo do 40 minut pred letom. Direktni let s posebnim letalom iz Zagreba na Ferske otoke (Vágar) s postankom v Linzu (potniki ostanete na letalu). Pristanek na letališču Vágar (Ferski otoki), predvidoma ob 16.55. Po prihodu na letališče Vágar predlagamo fakultativni izlet na slap v Gásadalurju.


Gásadalur, slap
19. april 2019 – 17.00 odhod avtobusa z letališča
Po pristanku na letališču na Ferskih otokih bo pripravljen transfer v hotel. Prost popoldan. Predlagamo fakultativni izlet na slap v Gásadalurju.
Na izhodu iz letališča vas bo čakal avtobus z lokalnim vodičem, s katerim se boste odpravili v malo mestece Gásadalur, kjer si boste ogledali slap Múlafossur. Ta slap je ena najbolj privlačnih in najbolj znanih atrakcij na Ferskih otokih. Sledi ogled mesteca in prosti za oglede in fotografiranje. Po ogledu šarmantnega mesteca se boste z avtobusom odpravili proti hotelu Føroyar v glavnem mestu Torshavn, po poti pa boste uživali v razgledih na krasno pokrajino, prav tako pa boste slišali več o Ferskih otokih.
Prihod v hotel okoli 20.00. Prost večer. Nočitev.
Trajanje: 3 ure
V ceno je vključeno: ogledi po  načrtu, avtobusni prevoz, lokalni vodič.
Cena: 62 €

Nacionalni muzej Torshavn in otok Nólsoy 
20. april 2019 – 10.00 odhod z avtobusom izpred hotela
Zajtrk v hotelu. Prosti čas. Predlagamo izlet v poučni Nacionalni muzej v Torshavnu in na otok Nólsoy.
Po zajtrku zbor pred hotelom ob 10.00 in odhod z avtobusom na izlet. Ta se bo začel z obiskom Nacionalnega muzeja v Torshavnu. Lokalni vodič vam bo povedal več o zgodovini Ferskih otokov in različne zanimivosti o teh težko dostopnih otokih, v muzeju pa si boste ogledali različne zanimive ostanke zgodovine.
Po obisku muzeja se boste odpravili do pristanišča v Torshavnu, kjer se boste vkrcali na ladjo, s katero se boste odpeljali do bližnjega otoka Nólsoy (vožnja traja cca 20 minut). Tam boste odkrili otok, ki je popolnoma drugačen od Evrope v letu 2019, saj boste odpotovali več desetletij v preteklost. Po prihodu na Nólsoy vas bo čakalo toplo kosilo in ribe, pripravljene na lokalni način.
Po kosilu se boste odpravili v klet Turistične pisarne, kjer si boste ogledali ladjo 'Diana Victoria', s katero je lokalni junak Ove Joensen leta 1986 veslal od Nólsoya do Danske. Sledi sprehod in ogled otoka, ki ima okoli 200 prebivalcev, srečali boste ovce, ki se prosto pasejo na travnikih in izkoristili vsak trenutek za prekrasen razgled in postanek za fotografiranje. Po ogledu otoka krajši čas prosto za obisk lokalnega puba na otoku ali fotografiranje narave.
Vkrcanje na ladjo, ki vas bo prepeljala nazaj v Torshavn. Ladja izpluje ob 16.50. Prihod v hotel okoli 17.30. Prost popoldan. Nočitev.
Trajanje izleta: 7,5 ure
V ceno je vključeno: ogledi po načrtu, avtobusni prevoz, lokalni vodič, vstopnica za Nacionalno zgodovinski muzej, kosilo na Nólsoyu, vožnja z ladjo.
Cena: 130 €

Severni otoki
21. april 2019 – 10.00 odhod z avtobusom izpred hotela
Zajtrk v hotelu. Prosti čas. Predlagamo fakultativni izlet na Severne otoke.
Odhod z avtobusom izpred hotela ob 10.00. Vožnja po prekrasni pokrajini ob številnih zanimivih informacijah lokalnega vodiča. Prva postaja je vikinško naselje Leirvík. Tam si boste ogledali ostanke nekdanjega vikinškega posestva. Nadaljevali boste proti severu in prečkali podvodni tunel, ki vas bo popeljal do drugega največjega mesta, Klaksvíka. V Klaksvíku bost obiskali Christianskirkjan, moderno krščansko cerkev, ki velja za eno najlepših na Ferskih otokih.
Ob 12.30 sledi toplo kosilo v restavraciji v Klaksvíku.
Po kosilu se boste z avtobusom odpravili do najbolj severnega mesta na Ferskih otokih, Viðareiði, kjer je druga najvišja skalna pečina v Evropi, ki je visoka kar 754 m. Od tam se razteza krasen razgled na otoke Fugloy, Svínoy, Borðoy in Kunoy. Po ogledu Viðareiði se boste odpravili na otok Kunoy, kjer boste videli ene najbolj redkih in najlepših plantaž na otokih. Prosti čas za oglede.
Vrnitev z avtobusom v hotel. Prohod v hotel okoli 17.00. Prost večer. Nočitev.
Trajanje: 7 ur
V ceno je vključeno: ogledi po načrtu, avtobusni prevoz, lokalni vodič, kosilo v Klaksvíku, vstopnica v Christianskirkjan
Cena: 136 €

Vestmanna, 'ptičje skale'
22. april 2019 – 9.00 odhod z avtobusom izpred hotela Zajtrk v hotelu. Prosti čas. Predlagamo obisk ene najbolj znanih izletniških točk na Ferskih otokih -  Vestmanne.
Odhod z avtobusom izpred hotela ob 9.00. Odpeljali se boste v mesto Vestmanna, kjer se boste vkrcali na ladjo, s katero se boste odpravili na razburljivo dvourno vožnjo. Gre za enega najbolj znanih iz najbolj obiskanih izletov na Ferskih otokih. Pluli boste mimo različnih jam, skozi ozke tesni in se zelo približali 700 m visokim skalam, kjer gnezdijo različne ptice, kot so njorke, viharniki in črnonogi galebi. Včasih (tudi danes, a poredko) so se domačini vzpenjali na vrhove skalovij in pobirali ptičja jajca, ki so delikatesa na Ferskih otokih.
Po plovbi z ladjo se boste vrnili v pristanišče v Vestmanni, kjer se boste odpravili v restavraciji Fjørukrógvin na toplo kosilo. Po kosilu prosti čas za oglede ali nakupe.
Vrnitev v hotel okoli 14.00. Prost popoldan, predlagamo ogled Torshavna in večerjo v eni od restavracij v centru mesta. Nočitev.
Trajanje izleta: 5 ur
V ceno je vključeno: ogledi po načrtu, avtobusni prevoz, lokalni vodič, izlet in plovba z ladjo v Vestmanni, kosilo v Vestmanni.
Cena: 136 €

23. april 2019 – 10.00 odhod z avtobusom izpred hotela
Zajtrk v hotelu. Prost dopoldan. Odjava iz hotela Føroyar in odhod z avotobusom ob 10.00 proti letališču Vágar. Prijava na let in polet letala proti Zagrebu ob 12.30, tehnični postanek v Linzu (potniki ostanete na letalu) in nadaljevanje leta proti Zagrebu. Prihod v Zagreb predvidoma ob 18.15.

Hotel Foroyar 4* Booking.com ocjena: 8.5
Hotel Foroyar**** je  zasnovala slavna danska arhitekturna hiša Friis & Moltke, stoji pa cca 2 km od glavnega mesta Ferskih otokov in fjorda Nolsoy, na katerega gledajo okna hotela. Sobe so urejene v umirjenih tonih in svetlem, modernem stilu. Na strehi hotela raste trava, v bližini stavbe se pasejo ovce.
Najbližja avtobusna postaja je oddaljena le 5 minut hoje.
Velike in udobne sobe hotela ponujajo vse potrebno za odličen oddih: ogrevanje, kabelsko in satelitsko TV, wi-fi, minibar, sušilnik za lase, vse potrebno za pripravo kave/čaja. Na recepciji je sef.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!