-51 % na družinsko pico po izbiri (na voljo 19 različnih) z 2 omakama v Halo Pizza! Plačajte 8,90 € in s celotno družino ali prijatelji uživajte ob mega obroku, v vrednosti 18 €!

Ponudba vsebuje: družinsko pico premera 50 cm po izbiri z 2 omakama, izbirate med pelati, kislo smetano, tržaško omako ali pikantno omako. Velja samo za dostavo po mestu Maribor!

Mega družinska pica po izbiri samo 8,9 eur!
Mega družinska pica po izbiri samo 8,9 eur!
8,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-51%
Prihranek:
9,10 €
 
 

Poslastica za celo družino ali družbo! Megalomanska pica, ki so jo izberete sami, poleg tega pa dobite še 2 omaki povsem brezplačno. Vse, kar morate storite je še, da pokličete in uživate ob odlični razvadi ;)

Dobra hrana, vse dobro!
To je moto, ki mu v kolektivu Halo Pizza poskušajo slediti. Nudijo dostavo raznovrstne hrane na dom, v službo in na razne prireditve. Ne samo ljubezen, tudi uspešnost gre skozi želodec ;)

Halo pizza ima že 21 let zveste in zadovoljne stranke, zato vas vabijo, da se jim pridružite. Naročite in se razvajajte tudi doma, v službi ali pa kje drugje :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!