Super cena! Odličen nadkulinarično navdahnjen morski slow food s 6 hodi izpod rok kuharskega mojstra dalmatinske kuhinje, Milenka Poljaka, v Konobi Bonaca Medvode. Plačajte 38,50 € za gurmansko dogodivščino, v 100% pravi dalmatinski kuhinji!

Ponudba vsebuje: 1. dimljena riba na medeni hruški + 2. kapesanta na skorjici polente in koloritu + 3. škampi, bučke in rukola + 4. hobotnica v objemu ješprena + 5. bela riba v zavitku malancana + 6. dalmatinska rozata.

Mega slowfood s 6 hodi v Konobi Bonaca!
Mega slowfood s 6 hodi v Konobi Bonaca!
Mega slowfood s 6 hodi v Konobi Bonaca!
Mega slowfood s 6 hodi v Konobi Bonaca!
38,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Ribja restavracija Konoba Bonaca je restavracija, v kateri se morska hrana pripravlja na stari dalmatinski način. Okusne ribje jedi kuharji pripravijo z uporabo najboljšega olivnega olja, ki da najboljši okus, kakšnega mora imeti vsaka morska hrana. Riba mora biti sveža in tega se najbolj dosledno držijo, sajgostom pred pripravo ribo pokažejo, da se gost sam prepriča o kvaliteti ribe in svežini ribe.

Ribje jedi so najbolj okusne če jih pripravljajo na enostaven način in prav to so dosegli. Veseli jih, da jim gosti rečejo, da so ribja restavracija v pravem pomenu. Njihov kulinarična ponudba rib in ribjih jedi je zelo pestra, gosti se za predjed največkrat odločajo za rižoto in sicer - rižoto iz morskih sadežev, rižoto s škampi, sipino rižoto in rižoto iz konobe. Od glavnih jedi se gosti najbolj odločajo za jedi izpod peke - hobotnica izpod peke, romb izpod peke, brancin izpod peke ter kovač izpod peke. Izpod pek epripravljajo tudi jagenjčka in teletino. Zelo okusna je riba pripravljena v soli, zato tudi velikokrat pripravljajo brancina v soli.
Okus vsake jedi zaokroži vino in vsaka riba, ribja jed in ostala morska hrana je izpopolnjena, če lahko izberete določeno vino. V restavraciji gostom ponudijo izvrstna dalmatinska, istrska in slovenska vina. 

Kljub zasedenosti z delom v ribji restavraciji, pa vas bo kuhar na kuharskih tečajih veliko naučil o tem, kako pripraviti okusne ribje jedi ter ostalo morsko hrano.
Cilji tečajev so, da se vsak tečajnik nauči, kako doma skuhati jedi njihove zdrave kuhinje. Prav tako je cilj, da se dvigne prag zahtevnosti vsakega tečajnika ob naročanju ribe v restavracijah in s tem se tudi dviguje raven ribje ponudbe v naših restavracijah.
Na tečaju je prisoten vinogradnik, ki na najbolj strokoven način pojasni vsako postreženo vino. Ujemanje vina in hrane je čudovit spoj, ki ga tečajniki  doživijo v živo in postanejo pravi strokovnjaki v poznavanju istih.

Ponudba je del kategorij: Kuponi za hrano |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 96

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h! Kupone lahko koristite do 31. 8. 2020!

-50%
Rezerviranih 13
Super cena
Rezerviranih 132

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

-69%
Rezerviranih 7
NOVO

60-minutna masaža po izbiri v salonu Pikica na i

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste masaže za 24,90 €.

-68%
Rezerviranih 4
NOVO

1-urni najem igrišča za odbojko ali tenis na mivki

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1-urni najem igrišča za odbojko ali tenis na mivki (popoldan, po 15.00) za 2,90 €!

Super cena
Rezerviranih 15
NOVO

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!