69 % popusta na enomesečno VODENO VADBO - Zumba, TRX, Pump, TNZ, pilates, ..., samo za nove člane, v FC Panter! Plačajte 14,57 € za skupinsko vadbo po vaši izbiri, v vrednosti 47 €.

14,57€
    Kupi kupon
Vrednost:
47,00 €
-69%
Prihranek:
32,43 €
 
 

Združite prijetno s koristnim in se udeležite skupinske vodene vadbe po vaši izbiri! Kljub temu, da v vas množice in skupine ljudi povzročajo pomisleke, saj ste se spomnili na skupinsko čakanje v vrsti za blagajno, skupinsko gnečo na avtobusu brez klime in mehiški val, ko zamudite vaš moment ... vam predstavljamo tudi pozitivne vidike, v katerih se lahko vključite brez neprijetnih spodrsljajev - to so skupinsko nakupovanje z 1nadan in organizirana vadba v FC Panter! Preizkusite se v latinoritmih zabavne Zumbe, Plesu ob drogu - vadba, ki vsebuje vse elemente odlične telovadbe, saj utrjuje mišice, vas temeljito razgiba, po njej pa se boste počutile nadvse zapeljivo. Pridite na pilates, utrdite trebuh, noge in zadnjico, preizkusite se na vrhunski TRX vadbi ali izberite katero drugo izmed vadb, pisano prav za vaše telo. Naj bo gibanje s FC Panter vaš navdih ;)

V Panter-ju se zavedajo, da sta tako druženje, kot tudi gibanje eden izmed zakonov življenja, ki je nujno potreben za normalno delovanje posameznika. Zato so združili prijetno s koristnim, kjer na enem mestu najdete vse za telo in duha. Če ste kdaj obiskovali skupinsko vadbo v katerem drugem centru, ste se najverjetneje srečali s sistemom enkratnih obiskov. Vemo, da se rezultati ne pokažejo čez noč ali z enkratno vadbo, zato vam ponujajo drugačen način. Vadbeni tečaj traja 4 tedne, ob določenih dnevih in urah. Ravno s tem ste si zagotovili svoj prostor v skupini. Sebi in svojemu telesu ponudite priložnost, da v enem mesecu pričarate vidni in želeni rezultat. Za vas postane to tudi "izgovor", da se ob določenih dnevih odpravite od doma in storite nekaj zase. Vadbena ura poteka pod budnim očesom vaditelja, inštruktorja, ob glasbi in traja običajno 55 minut. Dokazano je, da vadba v skupini prinaša boljše rezultate, saj na vsakega posameznika deluje motivacijsko, preganja dolgčas, odpravlja stres in preprečuje poškodbe, ki bi nastale zaradi nestrokovnosti.

Poiščite navdih v gibanju in si med razgibano paleto organiziranih skupinskih vadb izberite nekaj zase ali za svojo družbo. V letošnji sezoni so v FC Panter popestrili ponudbo druženja, športa in zabave.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 28

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 25

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

Super cena
Rezerviranih 84

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 7. 2020!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih več kot 500

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!