- 50 % na dva tekoča detergenta Ariel pri Higienčku! Ponudba vsebuje: 2x tekoči detergent Ariel Professional Actilift Regular (2 x 4,75 l) za običajno perilo.

S klikom na Izberi ponudbo, izberite detergenta Ariel Professional Actilift: A. 2x Regular za običajno perilo za 20 € ali B. 2x Colour za barvno perilo za 20 €.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Ste naveličani pralnih praškov, ki se ob pranju perila ne raztopijo povsem in na vaših temnih oblačilih puščajo sledi? Ali pa uporabljate preveč agresiven prašek oz. detergent, ki je povsem izpral žive barve vaših najljubših oblačil? Higienček vam ponuja rešitev!

Ariel Professional Actilift™ Regular za običajno perilo je koncentrirani tekoči detergent z biološko čistilno formulo za najboljše rezultate temeljite beline, svežine, temeljitega odstranjevanja umazanije, globokega čiščenje in odstranjevanja trdovratnih madežev. Priporočljiv je za uporabo na vseh vrstah belih in barvnih tkaninah (20-95°C za belo perilo in 20-60°C za barvno perilo), razen iz volne in svile.
Lastnosti:
- vsebuje napredno formulo za površinsko čiščenje zagotavlja odlične rezultate tudi pri  kratkih ciklih in nizkih temperaturah pranja (od 20°C),
- nudi odlične rezultate čiščenja tudi brez predhodnega pranja ali namakanja,
- učinkovito sredstvo za pranje pri uporabi vseh trdote vode,
- zadostuje za do cca. 130 pranj.

Higienček je čisto bitje, ki prebiva v najbolj čistih predelih in krajih na svetu. Njegovo poslanstvo je trud za osebno higieno vsakega posameznika ter za higieno vsakega doma. Je vedno svež, čist, poln elana in ljubi higieno. Na voljo ima široko paleto izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk in s tem skrbi ter nas neprestano opozarja na našo higieno.  Poleg pestrega izbora sredstev za higieno mu ni vseeno tudi za dostopnost. Sredstva za higieno so dostopna na najbolj znani lokaciji v Sloveniji.
Vse za higieno!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!