80 % popusta na JOGO - enomesečno karto (2x tedensko), v Športnem društvu Gib! Plačajte 9,80 € za poživitev telesa in pomiritev uma, v vrednosti 49 €.

9,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,00 €
-80%
Prihranek:
39,20 €
 
 

Ste vedno želeli poskusiti jogo in napolniti vse ravni vašega zavedanja? Moč sonca smo v preteklih dneh dodobra spoznali, luna pa nas na vsake toliko razsvetli v svoji polnosti. Pozdravljajte sonce, sramežljivo pogledujte proti luni, a ne glede preferiranja posameznega planeta, se udeležite enomesečnega obiska, oblike HATHA joge, v Športnem Društvu GiB! "Ha" pomeni sonce in "tha" luna; oblika joge pa je znana kot veja, ki združuje par nasprotij in se nanašajo na pozitivne (sonce) in negativne (luna) tokove v sistemu. Program vodi izkušena učiteljica joge 6. stopnje, praksa HATHA joge pa bo poživila vaše telo in umirila um, poglobili se boste v tehnike dihanja in zbrali v eni točki pozornosti. Naj moto »gibanje je življenje, življenje je gibanje,« postane vaša vsakdanja praksa!

Športno društvo GIB je v svoji več kot 100-letni zgodovini že doslej izpisalo bogato športno zgodbo o uspehu. Zvesti vsem tradicijam in prostovoljnemu delu je danes sodobno organizirano športno društvo GIB prepoznavno v ožjem in širšem slovenskem prostoru, tako s programi za športno rekreacijo od 9 mesecev do 100 let in s programi kakovostnega vrhunskega športa, za področji ženske športne gimnastike in juda. Društvo z več kot 1600 člani ima 12 zaposlenih in preko štirideset amaterskih vodnikov, inštruktorjev, vaditeljev in trenerjev. Po obsegu in vrstah dejavnosti sodi društvo med največje v Sloveniji. Športni center GIB obsega skoraj 5000 m2 pokritih površin (8 športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin.

Poživite telo in um in sledite mnogim, ki se počutijo ob vadbi joge več kot odlično ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 231

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 186

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-70%
Rezerviranih 4
NOVO

Odstranitev zobnega kamna

V tej ponudbi lahko izberete tudi odstranitev zobnega kamna + peskanje za 29,90 €!

-51%
Rezerviranih 3
NOVO

1-letna članarina v Strelskem društvu BUM BUM

Zagotovite si odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji!