80 % popusta na JOGO - enomesečno karto (2x tedensko), v Športnem društvu Gib! Plačajte 9,80 € za poživitev telesa in pomiritev uma, v vrednosti 49 €.

9,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,00 €
-80%
Prihranek:
39,20 €
 
 

Ste vedno želeli poskusiti jogo in napolniti vse ravni vašega zavedanja? Moč sonca smo v preteklih dneh dodobra spoznali, luna pa nas na vsake toliko razsvetli v svoji polnosti. Pozdravljajte sonce, sramežljivo pogledujte proti luni, a ne glede preferiranja posameznega planeta, se udeležite enomesečnega obiska, oblike HATHA joge, v Športnem Društvu GiB! "Ha" pomeni sonce in "tha" luna; oblika joge pa je znana kot veja, ki združuje par nasprotij in se nanašajo na pozitivne (sonce) in negativne (luna) tokove v sistemu. Program vodi izkušena učiteljica joge 6. stopnje, praksa HATHA joge pa bo poživila vaše telo in umirila um, poglobili se boste v tehnike dihanja in zbrali v eni točki pozornosti. Naj moto »gibanje je življenje, življenje je gibanje,« postane vaša vsakdanja praksa!

Športno društvo GIB je v svoji več kot 100-letni zgodovini že doslej izpisalo bogato športno zgodbo o uspehu. Zvesti vsem tradicijam in prostovoljnemu delu je danes sodobno organizirano športno društvo GIB prepoznavno v ožjem in širšem slovenskem prostoru, tako s programi za športno rekreacijo od 9 mesecev do 100 let in s programi kakovostnega vrhunskega športa, za področji ženske športne gimnastike in juda. Društvo z več kot 1600 člani ima 12 zaposlenih in preko štirideset amaterskih vodnikov, inštruktorjev, vaditeljev in trenerjev. Po obsegu in vrstah dejavnosti sodi društvo med največje v Sloveniji. Športni center GIB obsega skoraj 5000 m2 pokritih površin (8 športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin.

Poživite telo in um in sledite mnogim, ki se počutijo ob vadbi joge več kot odlično ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 28

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 25

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

Super cena
Rezerviranih 84

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 7. 2020!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih več kot 500

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!