80% popusta na turško MESNO PLOŠČO - Tavuk dolma, Doner kebab in Islama Kofte s tremi prilogami + ŠIŠA, za 2 OSEBI, v restavraciji Yildiz Han! Plačajte 5,30 € za slastno turško pojedino in uživaško vzdušje, v vrednosti 26,50€.

5,30€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,50 €
-80%
Prihranek:
21,20 €
 
 

Pridite na kulinarične specialitete uživačev turške kuhinje! Nemirna duša kulinaričnega uživača v vas živi še vse iz časov otomanskega cesarstva, ko so Otomani pritegnili najboljše jedi in kuharje v svoje dvore. Izredna raznolikost turške kuhe prav zato izvira iz dežel, ki jih je Turčija osvojila, nanje mejila ali prevzela od starih kultur. Da boste tudi vi uživali v mešanici okusov, vas tokratna ponudba vabi s skrbno izbrano in začinjeno mešanico sodobnega s klasičnim oz. v preprosto uživancijo, ko vas bodo postregli s turško mesno ploščo za 2 osebi, pripravljenim na tradicionalni turški način, s specialitetami kot so Tavuk dolma, Doner kebab in Islama Kofte. Hhkrati pa boste v popolnosti doživeli turško auro z vodno pipo. Naj se vaše navdušenje ob slastnem okušanju turškega načina lagodja razširi kot so otomanski Turki navado družabnega dogodka kajenja vodne pipe širili skupaj s svojim cesarstvom. In kot bi Turki rekli: zevk!

Restavracijo Yildiz han, ki sta jo v Ljubljani odprla zakonca Bakirkaya, prinaša v slovenski prostor del bogate turške kulture. Med najbolj znanimi kulinaričnimi specialitetami obdobja od konca 14. st. do začetka 20. st., pa so kebab, meso pečeno na odprtem ognju, in burek ter druge vrste pit, ki so jih prav tako pekli na prostem. V avtentičnem turškem ambientu, turški kuharji pripravljajo bogat izbor specialitet iz različnih turških regij. Osebje vodi goste pri izbiri hrane s tradicionalno turško gostoljubnostjo, priljubljene jedi pa pogosto dopolnjujejo z novimi. Obed pa lahko nadaljujete v sproščenem druženju ob kajenju sadnih tobakov v vodni pipi in orientalskih večerih s plesalkami orientalskih plesov ;).

Turški kuharji bodo za vas pripravili odličen mesni izbor specialitet po tradicionalnih recepturah zbranih med domačini, le preverite kako dobro jedo ;))

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih več kot 20000

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih več kot 1000
Super cena
Rezerviranih 15

Kmečki krožnik s prilogo za 1 osebo

V tej ponudbi so na voljo tudi druge jedi - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 3

Soba pobega v Domžalah

Zabavna dogodivščina, primerna za praznovanje rojstnega dne, dekliščine, fantovščine ali druženja kar tako!